Monday, January 11, 2016

Sarawak Rugi Berbillion Dollar Akibat Fitnah Claire Brown

Kuman di seberang laut nampak, gajah di depan mata buat-buat tak nampak . Ini  cerita pasal penglipur lara upahan agen yahudi yang berjaya memporak-perandakan rakyat di negara ini . Kalau dulu atok moyang si penglipur lara ni dah buat orang-orang Melayu merempat di negara sendiri , kini legasi itu cuba diteruskan lagi.  


Rakyat negara ini, terutama orang Melayu cuba dibodoh-bodohkan lagi dengan macam-macam cerita fitnah dan mengelirukan.  Kalau dulu agen dajal ni kerap membuat serangan terhadap bekas Ketua Menteri Sarawak, Taib Mahmud, sasaran kini beralih pula pada Perdana Menteri Malaysia, Najib Razak.

Clare Rewcastle Brown yang merupakan Editor Sarawak Report, bukan sebarangan orang. Berkahwin dengan Andrew Brown yang juga merupakan adik kepada bekas Perdana Menteri Britain, Gordon Brown, Clare ada kelebihan-kelebihan tertentu untuk menggunakan pengaruh abang ipar beliau dalam melaksanakan agenda jahat beliau. Clare yang berpengalaman kerja dengan BBC World Service sebuah rangkaian media terkenal dunia menggunakan pengaruh dan nama abang ipar untuk memburuk-burukkan Malaysia di mata antarabangsa. 

Teknik kotor Clare itu juga telah berjaya mendesak syarikat media terkenal CNBC dan BBC untuk  menamatkan kontrak sebuah syarikat media yang dibayar kerajaan negeri Sarawak untuk tujuan promosi negeri itu bagi menarik pelaburan luar.  Tindakan Clare ini akhirnya memberikan imej buruk kepada negara ini , terutama negeri Sarawak  yang kerugian berbillion dollar apabila sesetengah dari pelabur yang pada mulanya bercadang melabur telah menarik kembali pelaburan mereka.  

2 comments:

  1. Betina cilaka pukimak tu ingat Malaysia ni masih tanah jajahan datok nenek dia ke?
    Fucking bitch!

    ReplyDelete
  2. Wow, rugi yang cukup besar..

    ReplyDelete