Thursday, December 31, 2015

Pengkalan Tentera Israel di Port Dickson Jika DAP ambilalih Putrajaya Dakwa Bekas Pegawai Khas

Di ketika gerombolan Melayu bajet patriotik dok sibuk tanya sumbangan syeikh Arab RM2.6 billion untuk pilihanraya yang lepas untuk bantu UMNO , parti Melayu menang pilihanraya . Depa tak sibuk nak korek cerita macam mana parti-parti pembangkang dapat dana pilihanraya .


Bagi depa, lebih baik menyusahkan parti Melayu ni daripada menyusahkan parti-parti yang berkiblatkan komunis dan yishhrael . Ironi-nya , ini juga gerombolan Melayu yang sama dapat manfaat dan bahagian masing-masing dari sumbangan RM2.6 billion itu dalam usaha memenangkan kerusi DUN dan parlimen masing-masing.

Masa dapat peruntukkan dulu, ada ka yang peduli mana duit dana pilihanraya Preseden UMNO korek? Ada ka dia kawtim dengan tokey2 syarikat besar nak bagi projek itu dan ini kalau BN terus menang? Itu style lama da..., style lama yang dijadikan modal pembangkang untuk hantam UMNO kaw-kaw... depa kata UMNO bagi projek pada kroni. 

Tak betul ke tuduhan tu? Nak nafi apa lagi memang dah terang lagi bersuluh , balik-balik company yang sama ja kalau ada mega projek. Sekadar contoh la..kejap-kejap YTL, kejap Syed Mokthar, kejap Ananda ...pusing-pusing muka yang sama. Akhirnya amalan macam ni makan diri sendiri. Menggelupur nak nafikan . Bila Najib cuba buat pendekatan baru, maka ada yang dah tak senang duduk..akhirnya apa yang cuba diusahakan itu lingkup dek kerana ada yang khianat.

Ni nak habaq mai ... cek ada terbaca berita dalam FMT , alaa ... yang tuduhan pasal DAPig pun ada terima sumbangan besar dari negara luar . Bukan sebarang negara luar .... negara Yishraelll tawww . Berapa banyak ??? Depa kata RM300 juta je.... gerombolan Melayu yang dok tanya Najib pasal RM2.6 billion tu depa kesah ka duit yang DAPig dapat dari Yishrael ni? Bukan cek yang kata naa..



Memetik artikel berikut ;

http://www.bicara.news/dap-terima-dana-pilihanraya-usd300juta/
http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2015/12/30/apa-hubungan-dap-dan-israel/

Pengarah Pusat Penyelidikan PAS, Dr. Mohd. Zuhdi Marzuki mendesak supaya DAP menafikan dakwaan tentang parti itu ditawarkan dana USD300 juta oleh Israel sewaktu Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13.

Dr. Mohd. Zuhdi Marzuki berkata, kegagalan DAP menjawab pendedahan oleh bekas pegawai khas Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng itu akan mengesahkan tentang hubungan DAP dan Israel.

Antara pendedahan menarik yang dibuat oleh bekas pegawai khas Ketua Menteri Pulau Pinang ialah ;

1. DAP didakwa ditawarkan dana PRU Ke-13 sebanyak USD300 juta oleh Israel.

2.17 pemimpin DAP dilatih oleh pakar perisikan Israel untuk menjadi pakar strategi.

3. Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng kerap ke Singapura bertemu dengan wakil kedutaan Israel

4.Sebuah pengkalan tentera Israel baru akan diwujudkan di Port Dickson sebagai balasan jika DAP berjaya menguasai Putrajaya

4 comments:

berapa ramai dap tanding kwn perlimen ...awat bodo sgt ni

org melayu yg dok salam ngan israil tak marah pulak ..bodo melanton2

hang la yg bodo. nk jadi kerajaan bukan dengan dap menang banyak kerusi parlimen sahaja. strategi dap ialah menjadikan keldai2nya menang banyak kerusi parlimen. tau apa itu keldai politik dan siapa keldai politik dap? tak tau, sah bodo...

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu