Friday, August 7, 2015

Pemimpin UMNO 'kecewa' mahu berganding tangan dengan DAP ?

Bila sesebuah institusi tu dah bergoyang, bila berlaku perpecahan, bila wujud berpuak-puak, bila wujud batu api dan pelbagai lagi elemen pemecah belah . Maka akan mudah lah pihak musuh buat kerja mereka . Pihak musuh tak payah bersusah payah buat kerja, depa cuma perlu tambah kayu api lagi untuk menyemarakkan perpecahan . Kalau dulu depa kata orang itu ini 'syaitan' dan 'iblis', hari ini depa boleh berkawan dengan syaitan dan iblis tu untuk meranapkan terus keseluruhan institusi 'syaitan' dan 'iblis' tu.


Jangan lupa bagaimana aljuburi, mat sabu dan pelbagai malaon dari DAP, PKR dan PAS pernah menggelar Tun Mahathir sebagai Mahafiraun , selepas Tun letak jawatan gelaran Mahafiraun tu terus melekat . Cerita pasal skandal , rasuah dan macam-macam lagi masa zaman Tun jadi PM diulang-ulang dalam setiap ceramah. Tak cukup dengan itu, ada pihak-pihak tertentu mengupah penulis dari luar negara untuk menjatuhkan kredibiliti Tun. Serangan demi serangan terus dibuat oleh beberapa pemimpin pembangkang untuk menunjukkan Tun ni korum, zalim, kuku besi dan macam-macam lagi.


Musuh Tun Mahathir yang paling utama tak lain tak  bukan, chauvanis agung DAP, Lim Kit Siang. Mungkin dah jadi musuh sejak masing-masing masih setahun jagung dalam arena politik. Bila berdepan jumpa, muka ada sunyum ... belakang di kasi taruk kaw kaw . Cuma keadaan sekarang dah lain sikit, Lim Kit Siang dah nampak harapan untuk menjahanamkan UMNO dengan cara paling hina sekali , hina sampai ke lubang jamban . Cara untuk UMNO jahanam dengan hina dina sekali ialah apabila dari ahli bawak ke pemimpin bercakaran sesama sendiri, malah lebih buruk lagi percakaran adalah disebabkan 'api' yang di bagi oleh pihak lawan.

Tak cukup dengan itu, sikap hipokrit maha-agung pemimpin pembangkang terserlah bila mereka bersoladiriti dengan SPRM yang satu ketika dahulu dibantai dengan teruk sekali . Jangan lupa kes Teoh Beng Hock , bagaimana SPRM di 'babi' kan mereka . Segala pakar luar negara diheret untuk justifikasi kes berkenaan . Tak cukup dengan itu , Suruhanjaya Diraja pulak dibentuk katanya untuk keadilan bagi Teoh Beng Hock , sekarang orang yang mereka 'babi' kan itu dijadikan rakan sekutu . Kata lah selepas semua ini selesai , adakah si bangsat-bangsat ini akan berhenti begitu saja ? Jangan terkejut , selepas ini akan ada drama 'tikam-menikam' di kalangan yang menjadi batu api sekarang.2 comments:

  1. dari dulu lg dan takan percaya simamak madey kuty batuapi

    ReplyDelete
  2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete