Tuesday, December 9, 2014

Fitnah PERMATA : U-Turn Naib Ketua Wanita PKR


Pemimpin-pemimpin PKR memang cukup gemar buat fitnah. Masing-masing berlumba buat fitnah untuk mengejar populariti di kalangan ahli. Fitnah bagi pemimpin-pemimpin PKR ini adalah satu pelaburan masa depan. Dengan fitnah yang mereka buat sekarang, boleh menjamin dan mengukuhlan kedudukan mereka di masa depan. Kalau semalam cerita pasal Rafizi punya fitnah terhadap Najib Razak sampai kena saman, hari ni cerita pasal sorang lagi pemimpin PKR, Haniza Talha yang buat fitnah terhadap PERMATA.


Dalam satu artikel yang diterbitkan Suara Keadilan pada 12 Oktober 2014, Naib Ketua Wanita Keadilan itu mendakwa subsidi rakyat dipotong disebabkan kerajaan mahu salurkan peruntukkan kepada program PERMATA. Jelas sekali apa yang diucapkan beliau adalah berbentuk kenyataan dan bukan persoalan. Berikutan kenyataan yang dibuat itu, wakil PERMATA telah membuat laporan polis.


Berikutan laporan yang dibuat itu, Naib Ketua Wanita PKR itu telah dipanggil polis untuk siasatan. Sikap talam dua muka dan hipokrit beliau terserlah apabila   gelabah dalam soal siasat dengan polis dan menafikan apa yang diperkatakan beliau dalam Suara Keadilan ialah pernyataan tetapi adalah persoalan. Tak cukup dengan sikap hipokrit, ditambah pula dengan sikap bangsat apabila cuba mengheret rakyat untuk melindungi diri sendiri dek tuduhan ala 'sundal' yang dibuat beliau.


Jelas sekali Adun PKR ini memang cukup pandai konar baring. Bila dah terperangkap, maka dia mula buat kenyataan-kenyataan minta simpati seolah-olah mewakili rakyat. Dengan apa yang diperkatakan beliau sebagai 'pertanyaan' ini, maka fitnah beliau sebelum ini yang kononnya subsidi rakyat dipotong untuk program PERMATA adalah fitnah semata-mata. Inilah pemimpin2 PKR ...Buat Fitnah Dulu Kemudian Nafi atau Minta Maaf, prfttt..2 comments:

  1. Teruskan saman. Spesis ni macam DAPigs. Hasut dan hina orang kemudian bila dah nak kena saman tidak mengaku atau minta maaf. Macam sial.

    ReplyDelete
  2. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI    Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085_260_482_111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI


    ReplyDelete