Thursday, August 28, 2014

Buat Report Polis Lagi Ke?


Aku tak faham bahasa Inggeris, malas nak guna Google translate. Tapi bila aku tengok gambar2 screen capture kat bawah ni buat aku rasa panas hati . Siapa pulak nak buat report polis lepas ni? Siapa pulak nak ludah lepas ni? Lepas tu apa? Orang melayu, bumiputera tolonglah buang kejap prejudis politik tu . Yang nak jadi liberal boleh pi mampos dan melingkop!









9 comments:

dei singh, boleh balik india daa!

Kenyataan menghina dia dah lebih sebulan tapi masih bebas mengeluarkan kenyataan menghasut. Mana PDRM? Takkan hanya cepat bila melibatkan pesalah melayu aje.

Ni lah jadinya bila dah takda ISA.

Oi paria x boleh. Terima rukun negara blah dari. Malaysia

perhatian kepada semua yang tidak puas hati seperti saudara dalbinder tu tidak usah banyak merungut kemas kemas balik negeri masing2 ada paham

Kimak sial, Polis dan pemimpin negara .. apa lagi, cepat tangkap bebudak melayu yang marah dengan singh sial ni.

Lawann tetap lawan tu ... dey, berambuss tetap berambus. HARINYA AKAN TIBA !!

Ini singh dulu datang malaysia jaga lembu bila dapat citizenship sudah jadi kurang ajar. Tanya ini bloody singh berapa ramai Muslim Minister in India walaupun ada 240 jura muslim pop? Ini bodoh punya singh pergi jaga lembu la......

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu