Tuesday, December 3, 2013

Pentadbir Selangor & Penang dibantai Pemimpin Veteran & Muda Pakatan

Lihat saja apa komen Syed Hussin Ali dengan macam mana kerajaan Pakatan Selangor buat kebajikan pada rakyat. Menurut beliau banyak je peruntukan untuk baiki jalan2 yang berlubang ni. Tapi jumlah yang digunakan adalah kurang sedangkan banyak lagi lubang2 di jalan2 bandar dan kampung perlu diperbaiki.


Selain itu, tengok lah sindiran pedas ex ahli parlimen Balik Pulau , Yusmadi tentang keghairahan apek2 DAPigs meneroka pembangunan di kawasan Balik Pulau. Apeks2 DAPigs ni sebenarnya secara halus cuba menghalau Melayu di mana mereka masih kuat di satu2 kawasan di bahagian pulau, Pulau Pinang.Nampak kann? Belum pegang kuasa sebagai pemimpin Malaysia dah macam2 depa buat hingga buat orang dalam PR sendiri bengang. Jadi jangan lah dok menipu kononnya PR ni bersih, tak korup, tiada kronisma dan sebagainya. Biasalah belum dapat kuasa macam2 boleh janji pada rakyat.

Macam lagak sorang Mat Romeo nak pancing awek hingga ke bilik tidur je. Dah dapat madu sepah dibuang..itu je ceritanya. Macam Yusmadi kata ...modal 'ini projek sebelum 2008' dah tak boleh pakai.2 comments:

  1. Takde ke cinabeng ke...atau india yg bagi komen??? yg pasti melayu dlm pakatan hanya taraf anjing suruhan je...

    ReplyDelete
  2. WAKIL RAKYAT PKR SEDANG KUMPUL HARTA MANA ADA MASA NAK PEDULIKAN RAKYAT....LU PIKIR LAH SENDIRI

    ReplyDelete