Tuesday, October 29, 2013

PAS Tetap Bangga Kibar Bendera DAP di Sebalik Kenyataan Karpal Singh Mengenai Hudud

PAS setiap kali kalau berkempen dalam pilihanraya , dia akan cuba perbodoh pengundi-pengundi dengan modal azali depa sejak parti tu ditubuhkan iaitu HUDUD . Sebenarnya penulis sendiri tak kisah kalau HUDUD nak dilaksanakan , kalau nak buat, buat betul-betul . Jangan guna modal untuk politik saja . PAS pun tentu faham sebab apa susah nak laksana hudud dekat Malaysia ni bila ada kawan-kawan kafirun dalam parti tak setuju dengan pelaksanaan hukum itu , cuma istimewanya PAS sampai kena tempelak dengan rakan sekutu DAP untuk "langkah mayat" kalau berani buat hukum tu di Malaysia . Bila dah kena tempelak terus depa slow down . Berbeza dengan UMNO , bukan jenis pak turut , ingat lagi punca OPS CANTAS berlaku , kepala yang cuba panaskan hati orang Melayu masa tu adalah dari MCA sendiri dan kawan tu kena "buang negara" , baca lah sejarah .. malas nak ulas.


Baru-baru ni timbul satu gambar yang boleh dikatakan viral bila beberapa orang Melayu dipercayai penyokong PAS , megah mengibarkan bendera DAP . Bila tengok gambar tu rasa sedih pun ada, kita tau jiwa orang-orang PAS dah kurang Melayunya , tapi takkan lah sampai agama pun kurang ? Dari kes "langkah mayat Karpal Singh" hingga kes isu kalimah Allah . PAS seolah-olah dah hanyut atau mungkin terleka kerana di "lemas" kan DAP .


Beberapa penyokong tegar PAS pun sedar hakikat ni , tapi bila ditegur kepimpinan-kepimpinan tertinggi yang dah diikat oleh PKR dan DAP ni menyanggah pula suara dari akar umbi . Harapnya PAS cepat-cepat tersedar dan peka dengan perkembangan negatif untuk Melayu dan Islam yang berlaku sekarang . Ini semua dek kerana hasutan dari rakan sekutu sendiri iaitu PKR dan DAP . Usahlah bermain dengan isu hudud lagi kalau masih jadi pak turut pada DAP.

1 comment:

 1. Apa nak jadi PAS ni?! Makin ramai DAJAL Cina/Bukan Islam Kristian Zionis DAPBANGKAI/PKR disyaki MENYAMAQ sebagai orang Islam, MEMBELIT PAS - uk. memecahkan umat Islam/Melayu dan menjatuhkan Tanah Melayu PUSAKA kita ini sbg. NEGARA ISLAM!
  Patutnya pemimipin Islam kita dr. UMNO/PAS kena BERSATU, bertindak dgn amat TEGAS tanpa sebarang kompromi, spt. Sultan Brunei dan negara Liga Arab, laksanakan Hukum Hudud (dan siapa-siapa Bukan Islam buat aniaya kat umat Islam juga, mesti kena bawah Hukum Hudud spt. di Arab Saudi - bukan hanya yg. Islam dihukum)! Pedulikan kecaman KEJI si KAPIR-KAPIR Barat-Zionis (lihat akhbar anti-Islam di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2471776/Sultan-Brunei-introduce-new-sharia-laws.html). Tahu nak kutuk undg-undg Syariah Islam kita, yg. termasuk Hukum Hudud, tapi bawah "demokrasi/hak asasi" LIBERAL SAMPAH Barat-Zionis, boleh pula dihalalkan rejim-rejim Barat-Israel untuk membunuh umat Islam dgn. amat BUAS, sesuka hati secara beramai (GENOCIDE) spt di Palestin, Iraq, Libya, Syria, Somalia, Afghanistan, Pakistan, Mali, Yemen, Sudan, Nigeria, Lebanon dan selatan Thailand/Filipina, dan kemudian akan ke Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini. Bahkan pengganas TALEBAN, BOKO HARAM, Al SHABAAB, AL-QAEDA dsbnya adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas; lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013 (lepas itu si Barat-Israel BERPURA kononnya asyik diserang al-Qaeda/Taleban dsbnya)!

  Dan ramai puak KAPIR makin jahat kat Brunei tu - mereka bukan main nak kerja kat Brunei, nak gaji tinggi; tapi belakang, tak habis-habis menghina budi baik BUMIPUTERA Islam/Melayu Brunei, terutamanya kerana tak benarkan penjualan alkohol mahupun pembukaan pub/kelab malam! Lepas tu si Kapir, terutamanya si Barat-Zionis asyik buat parti gila seks-alkohol bebas tak habis-habis! Yg. pekerja KAPIR dr. Filipina/Thailand pula, ramai betina LUCAH yg. goda suami Brunei yg. kaya, atau anak muda Brunei - utk- jatuhkan akhlak atau tinggalkan isteri.

  Jadi, harapnya lepas ini, Sultan Brunei juga lebih tumpukan kpd. pengambilan pekerja Islam termasuk umat Islam Mindanao (kaya minyak-gas) yg. asyik dibunuh dgn. kejam oleh si Kapir Filipina, mcm. umat Islam selatan Thailand (juga kaya minyak-gas) asyik dibunuh si rejim Kapir Cina Thailand! Dan juga ambil pekerja Islam Malaysia, Kemboja, Indonesia, Rohingya dan Bangladesh - bantu sesama saudara Islam kita.

  Dan juga makin bahaya kerana Cina KAPIR Sabah/S'wak/S'pura makin berlambak kat Brunei tu - dan ramai sengaja kahwin dgn. Cina Brunei atau Bumiputera Bukan Islam, utk dpt PR, utk. menambahkan lagi jumlah mereka serta menguasai perniagaan dan hartanah!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete