Tuesday, September 10, 2013

Komen di Malaysiakini : Nazri: Populariti dalam parti tak jamin menang p'raya

Non issue..betul la apa nazri kata tu, walau popular dalam parti x semestinya boleh menang PRU, orang2 biasa pun boleh fikir. Popular dalam parti mean popular di kalangan sesama sendiri, orang2 ni bila popular di kalangan sesama sendiri dia akan claim dia pun popular di kalangan luar lingkup parti...tapi apa yg berlaku ialah the other way round macam anwar kat permatang pauh lerr...peti undi dah merosot gila dek penangan skandal.. . Cuma kita harap orang-orang UMNO pun sedar tentang perkara ini , al maklumlah pemilihan semakin hampir , bila dia popular di cawangan atau bahagian sendiri tak semestinya dia popular di cawangan dan bahagian-bahagian yang lain . Kurangkan perbalahan politik dalaman dan bersama-sama kita pertahankan Melayu !

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu