Wednesday, September 18, 2013

Dek Kena Tunjal , Blogger "Shit Inside His Box" Dah Mula Meroyan

Hari ni penulis agak busy ... al-maklumlah kerja sebagai 'PM advisor' bukan mudah . Sebelum masuk ofis PM, penulis kena pi 'wet market' temankan bini belikan barang untuk dimasak tengahari dan malam nanti . Lepas pi 'wet market' tu , kena cuci pulak Vellfire, Alphard dan dua tiga bijik lagi kereta mewah yang penulis ada (pekup mulut...tahan ketawa) . Lepas tu pi ambik kat dobi 2-3 pasang suit untuk dipakai bila bersama-sama PM di majlis-majlis rasmi . (Keh keh keh ... sakit perut gua gelak) . Tiba-tiba hari ni rasa macam takde mood nak pi kerja , so penulis call la pegawai-pegawai lain minta inform PM sebab entah kenapa rasa tak sedap pulak perut ni..


Dah rasa lega sikit perut, penulis seperti biasa membuang masa dengan melayari blog-blog . Tangan terasa gatal nak tengok apa si Syed Akhbar Ali punya respon dalam 'Shit Inside His Box' nya ittew .. almaklumlah, blogger 'feeling' intelek macam si Syed Akhbar Ali ni pantang kena balun dia akan 'respond' . Seperti biasa blog 'Shit Inside His Box' nya ittew membuka mukaddimah dengan ayat-ayat yang feeling-feeling intelek...keh keh keh ...(boringggg) , rupa-rupanya dia tengah meroyan pasal Sharizat punya ex-political secretary yang kantoi cilok peruntukan 1Azam.


Sesambil tu dia tibai jugak penasihat-penasihat PM yang kononnya menulis benda-benda tak elok pasal dia..(keh keh keh tak betul ke abe Syed ?? gua copy and paste dari Mykmu punya artikel punn rasanya depa lagi tauuu ) . Ohh ya gua lahh 'PM advisor' yang tulis benda tak elok pasal dia tu.. kah kah kah (cerr rujuk artikel semalam ni) , I tau uolsss suka dengan gambar yang I letak tu kannn ??? Tapi penulis tulis blog dalam bahasa Melayu...orang tulis blog dalam bahasa Melayu pak cik 'Shit Inside His Box' tak pandang, yang tulis dalam bahasa melayu tapi dok hantam PM dia pandang laa...Untongglahhh kalau pandai tulis artikel ingelishh kann?? Sapa baca artikel ingelishhh boleh la feeling-feeling intelek ... prfttttt..puiiii , bawah ni si Syed Akbar Ali punya fitnah ... cerita tak abis (for the sake of create some bangang perception) , tak mention nama takut kena saman . Memang dasar spesies pemakan tahi ...


Adapun apa yang ditulis oleh 'Shit Inside His Box' pasal bekas setiausaha politik Sharizat memang tak dinafikan kebenarannya . Yang salah tetap salah , cantas je la .. apa susah . Tak perlu 'Shit Inside His Box' nak ber blog bagai pasal bekas setiausaha politik Sharizat yang katanya songlap peruntukan 1Azam , kononnya nak tunjuk dia ni benci rasuah, korupsi dan segalanya . Deyy thambeyy ... dalam dunia ni banyak perasuah, pengkorupsi dan seangkatan dengannya akan war-warkan satu dunia yang depa tak suka benda2 jijik tu ... tapi bila dibelakang depa la spesies paling ligat . Errr gua tak maksudkan lu yerr 'Shit Inside His Box' , jangan marah ye.... ohh ya dengar kata Blog House dapat banyak peruntukan ? Hang dok peram ja ka peruntukkan tu mr. shitty (ni gua dapat info dari artikel mykmu...credible source lah jugak kann??) Dah ada tanggungjawab sendiri buat dengan betul, dok cari salah orang ja.. hang punya kain sendiri terlondeh hang tak nampak ?

Ohh ya.. cerita dia pasal PM advisor tu yang kata beli kondo dan Porsche , gua nak tanya apa susah ... lu reveal ja nama . Tak payah dok bagi hint-hint . Reveal nama bawak pi SPRM macam apa yang hang punya 'shit eaters' cadangkan. Opsss... adakah aku yang dimaksudkan ??? Kah kah kah . Ini lah sebabnya gua gelar blog Syed Akbar Ali ni sebagai 'Shit Inside His Box' , dia dapat cerita 'on surface' saja ... dia jaja satu dunia tanpa buat siasatan menyeluruh .

Al maklum lah ... si tua ni pun gila ranking blog jugak.... kah kah kah, glamoour beb ... kononnya dia lah suci murni , dan bijaksana (orang lain bodo, yang tulis dalam bahasa ingelish saja pandai)...puiiii boleh  termuntah jugak dengan spesies macam ni prfttttt... Kalau tengok cara dia buat pendedahan itu dan ini , dia akan tulis ... i got this from someone big from bla bla bla... sama ja bunyinya.. Konon nak bagi tau kat pembaca blog , the 'shit' information he get is from someone considered credible ... kah kah kah . Deyy mr. shitty ... i'm aware u mentioned 'chicken' in ur article , but have u checked ur balls if it's still there ?? i mean , u keep accusing people this and that .. why don't u bring ur bur-lack 'S' plus ur balls and ask them ur self , of course bring some relevant documents and ur 'bloody informer' to support ur accusation ? Awat tak buat macam tu bang? Kalau depa salah depa melingkup dalam jail , kalau hang salah hang boleh sumbat muka dalam lubang jamban..

11 comments:

agak2 kalau nak jadi macai pun haha

kah kah kah... ini blog aku , suka hati aku lah nak release komen :)) , hangat hati tak ???

Terbaik bro huhuhuhu alah... dia pon sememangnya denied access pada semua komen2 yang dia tak suka takut nanti orang nampak dia nih bodoh dan tak lah bijaksana macam professor serba tau huhuhuhu


Apasal eh... pekomen yang hentam Najib dan kerajaan dia bagi lolos? tapi yang hentam kebebalan dia tuh dia tahan? Konon2 semua pekomen setujulah dengan hasil siasatan internasional lagi professional dari sumber sumber ''PBB'' huhuhuhu banyak cina sial dari DAP buat komen sokong shit of the box tuh... kembang lobang hidung dia huhuhu

bantai jangan tak bantai... aku nih batu api hehehehehe

Salam Tuan..tolong linkan blog saya

http://jkkk-kotasarangsemut.blogspot.com/

Tak baik tau.. ko ni. Dia intelligent tau. Dah tu boleh tafsir Al Quran.. Hal2 aurat. Ahli Qura. Science pun bole.. sign-tist tu..

Tuan jkkk kita sarang semut, saya sah pautkan

Aku berminat nak tau apa dia buat dengan duit Bloghouse tu? Katanya Big Dog dan Tony Yew begaduh pasal duit diseleweng? Betul ke? Blogger2 semua kena siasat benda ni dan laporkan pada SPRM kerana Syed adalah salah seorang member dalam Badan SPRM. Ni sudah salah guna kuasa. Kena siasat

Wowwww !!! Sesuatu yang baru . Tq anon 6:12pm.. dalam dok kata orang tu orang ni tak betul rupanya ada "skeleton in the closet" rupanya... hey mr.shitty if u read this why dont u answer the 'quest' in ur blog? Ya lahh to clean ur mahasuci plus intellectual name?? (Cover up my mouth...or else keluar muntah hijau)


"Shit's in the box " Jangan marah saya bukan saya kata , itulah ayat lazim yang selalu digunakan.

Tulisan ,'Shit in the box' inii selalunya bolih mengelirukan umat Islam di Malaysia dan selalunya dengan angkohnya membodohkan semua mereka yang berpendidekan ugama dan memgangap mereka semua salah dalam memberi pengertian ugama ., dia sahaja yang arif ,agaknya JAKIM tak pantau atau pon dini 'untouchble"

Tllisanya sentiasa menghina orang dan merendah-eendahkan amalan Islam yang diamalkan diMalaysia malah diseluroh dunia Islam ,kadang-kadang terpikir dalam dunia ni dia sorang je yang paham Alquran.

Kalau menulis komen bertentangan drngan pendapat dia ataupon menyangah pandangan dia pasti tidak dipamirkan ,so much believer in freedom of opinion and expression ,sama standard macam blog pembangkang atau pro pembangkang yang tidak akan melayan apa yang bertentangan dengan mereka ,sebab mereka semua kapada kebebasan bersuara dan pendapat.

macam budak2 terencatla ko nih sial!

takut ke nak terima kritikan?!

macam pondan!

sakit ati ke?!

haha

Bagus dia dr engkau..setidak tidaknya dia ambil tahu pasal alquran dan hadith dan memang dia betul penjilat kaki dan pungkoq najib ramai.. najib mmg bodoh pasal ikut mcm lembu org kiri kanan dia.. bagus lg anwar aljuburi yg berani buat keputusan sendiri.. xpernah dlm sejarah bajet negara seorang pm bangga bentang dlm bajet apa sykt swasta nak buat.. nampak terang terang ramai mangkuk.hayun yg dibawah najib

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu