Monday, April 15, 2013

Ramalan 13 Babak Lakonan Pakatan Mungkin Tepat , 3 daripada 13 Babak Sudah dilakonkan.


Dalam satu artikel yang lepas, penulis telah mewar-warkan infografik yang diperoleh dari seorang teman mengenai 13 kejutan yang akan dilakukan oleh Anwar menjelang PRU-13. Kejutan yang pertama ialah menggunakan keluarga Saiful Bukhari untuk menentang Saiful Bukhari . Perkara ini dah berlaku .

Baru-baru ini kita tahu SAMM di bawah Chegubard iaitu konco tegar Anwar begitu ligat melancarkan kempen mengharamkan UMNO. Tweet terbaru beliau mengesahkan bahawa esok puak SAMM akan memfailkan permohonan bagi mengharamkan UMNO. Dari infografik yang tersebar , perkara itu berada di nombor 12.Selain itu dari infografik, perkara nombor 11 ialah surat yang kononnya datang dari Yusof al-Qadrawi mengatakan bahawa Anwar patut menjadi Perdana Menteri Malaysia. Bukankah baru2 ini Zuraida , ahli parlimen PKR Ampang mendedahkan bahawa memang wujud surat sokongan Yusof al-Qadrawi kepada Anwar?

Jadi babak2 lakonan PR menjelang PRU-13 benarlah seperti yang dinyatakan dalam infografik berkenaan . Setakat ini mereka telah melakukan perkara no.1 , 11 dan 12 . Babak2 lain mungkin akan dilakonkan apabila hari pengundian semakin hampir. Babak2 ini telah dijangka dan dikeluarkan terlebih dahulu sebelum dilakonkan.

Jelas perancangan 'teliti' mereka ini dah terbongkar tetapi standard politik sampah muka tebal mereka buat bodoh dan teruskan lakonan sedangkan satu malaysia sudah tau depa punya skrip ! Bahaya jika dibiarkan puak2 jahanam ini memerintah negara.
_______________________________
Image taken with Screen Grabber.
Download it free from the App Store : http://jred.co/free_app_sc
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

2 comments:

  1. ramalan nombor 14.... akan buat kabar angin wabak / virus H7N9 (selsema burung) kat kawasan yg dijangka mereka kekurangan undi...tujuan takutkan pengundi UMNO supa tak kluar ngundi....

    ReplyDelete
  2. Yg best sgt tu, Nk free sgt belajar erk? Masuk Tadika PASTI pun kena bayar. Apalagi UNISEL & KUIN, x bayar yuran xbole masuk clas.... Apa cer..... Org berhutang lak x perlu bayar sebab dapat duit SAMAN manjang.... Mananya x byk duit, asyik buat FILEM je... sapa xnak tgk non cencor punya cerita sambil makan roti canai lebar... hahaha

    ReplyDelete