Wednesday, April 17, 2013

BN Kalah Pun Tak Apa Asal (Chee-Bye)2 Parasit di 'Flush' ke Lubang Jamban Neraka Jahanam !

Tahniah aku ucapkan kepada mereka di dalam gambar di atas. Disebabkan tak tercalon, mereka jadi calon bebas dan mahu jadi konsensus yang mesra Pakatan . Aku harap lebih banyak lagi spesis2 bangsat dari Barisan Nasional yang nak menuruti perangai 3 ekor parasit ni, cepat2 tampilkan diri anda dan ikut jejak langkah 3 ekor ni .

Aku tak kisah kalau BN kalah sebab parasit2 cum bangsat dalam BN yang berpaling terhadap parti hanya disebabkan tak jadi calon . Biar bangsat2 dan parasit ini dikeluarkan cepat2 sebelum jadi kanser dalam BN . Tengok saja hati gelap mereka ni, kononnya kecewa sebab BN tak mencalonkan mereka semula selepas segala usaha keras dibuat.

Bull shittt !!! Sikap macam tu macam nak tunjuk kerusi ahli parlimen atau kerusi DUN tu hak milik mereka selamanya. Kenapa 'frust' takut duit yang mungkin selama ini jadi 'easy earn money' to 'hard earn money' . Aku harap lebih ramai bangsat2 dan celaka2 dalam BN yang ada mindset macam ni dikeluarkan , masuk ke kem PR .

Biar nanah dalam BN yang depa bawak selama ni menular dalam PR...prfttt Mat Taib..satu lagi contoh klasik, merajuk...dok senyap2, dekat PRU, masuk PAS ...weiii boleh belahhh pegi mamposss la orang2 jenis macam ni . BN adalah institusi politik milik RAKYAT, bukan hak milik ahli politik dalam BN tu sendiri . Jadi tolong sedar diri chee baiii2 parasit semua !!!
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

4 comments:

http://politicianissuck.blogspot.com/2013/01/revolusi-mesir-tun-mahathir-milik-orang.html

(wajib tahu wahai para pejuang)

Biasa la...orang kalau tak dapat sesuatu jadi macam ni....ibarat lalang ditiup angin....kesian bro.....

org mcm ni leh ke jadi pemimpin...nmpak sgt gila kuasa dan wang... teringat dialog P.Ramli dlm ibu mertuaku "kenapa kau di jadikan sebagai manusia kenapa tidak dijadikan sebagai haiwan" kata dialog tula pd mak mertuanya ...rasanya dialog tu sesuai tak utk org kat dlm gambar di atas...

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu