Friday, March 8, 2013

Tian Chua Bakal Saman Keadilan Daily ?

Tian Chua hari ini membuat kenyataan bahawa statement beliau mengatakan apa yang berlaku di Lahad Datu sandiwara UMNO telah diputar belitkan oleh media rasmi PKR iaitu Keadilan Daily. Bila terbaca cerita yang aku 'capture' dari Star Online ni, aku ulang baca balik...mana la tau, english tak mantap. Kemudia aku guna Google Translate lagi . Memang 'confirm' Tian Chua menyalahkan Keadilan Daily kerana putar belitkan kenyataan beliau ! Apa lagi SAMAN laaaa .

Nampaknya, bukan TV3 dan Utusan saja yang dituduh pemutar belit kenyataan pemimpin2 PR . Perkembangan terbaru ini menunjukkan Keadilan Daily pun terpalit jugak ! Tak lama mungkin Harakah Online..tapi Harakah Online ni bijak sikit, depa dah banyak kali terkantoi , kononnya nak kena kan orang. ..sekali silap fakta, tapi bila dah sedar terkantoi maka cepat2 terus artikel tu hilang. Har har har
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

1 comments:

misquoted kepala bapak dia!!!!!!!!!!!! lepas keluar berita tu, dia kata lain, dah dapat surat saman, dia kata lain.. bodoh punya cina. dulu lu kata, lu tak mau tarik balik, sekarang, mau tarik tarak boleh kah apek? Kanninamma bo chibai lah lu!!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu