Wednesday, March 27, 2013

Rancangan Jahat Timbulkan Kekecohan Semasa Hari Mengundi Terbongkar

Seperti yang dinyatakan dalam entri lepas , memang akan terdapat banyak 'drama' bakal dimainkan oleh pemimpin2 dan penyokong2 Pakatan bagi menimbulkan rasa simpati rakyat kepada mereka . Malah melalui maklumat yang diperoleh dari sumber2 yang boleh dipercayai , akan wujud rancangan dari pihak Pakatan untuk menimbulkan huru hara semasa hari pengundian dijalankan.  Kita jangkakan 'mastermind'  untuk kekecohan kali ini ialah si aljuburi yang memang cukup cekap menimbulkan huru-hara dalam negara sejak zaman beliau jadi pelajar lagi.


Sumber yang diperoleh dari blog Gelagat Anwar cukup menggemparkan menunjukkan betapa bangsatnya golongan-golongan manusia dalam Pakatan yang sanggup membuat apa saja demi mencapai kemenangan. Manusia-manusia seperti ini seharusnya tak boleh dibiarkan bebas menabur fitnah dan membuat kacau bilau dalam negara yang aman ini . Alangkah eloknya kalau ISA masih di kuat kuasakan . Dah nyata sekarang sikap puak-puak bangsat ini jika dibiarkan lama kelamaan makin menjadi-jadi .

Informer dari blog Gelagat Anwar telah berjaya mendapatkan maklumat 'modus operandi' kumpulan pakatan haram ini dalam mencetuskan huru hara semasa proses pengundian dijalankan. Mereka cuba menjadikan PRU-13 sebagai pilihanraya paling kotor dan kecoh dalam sejarah negara ini . Berikut adalah 'aturcara' para sialan pakatan haram dalam mencetuskan huru-hara . Diharapkaan pihak2 berkenaan memantau pergerakan agen2 pilihanraya yang dilantik pakatan haram terutama agen2 dari pertubuhan bangsat Bar Council iaitu beberapa 'ekor' peguam2 muda. Dari blog Gelagat Anwar ;


"Kekecohan yang dirancang akan bermula sejak awal pagi lagi. Beberapa orang peguam muda sudah dikenalpasti untuk bertindak sebagai EJEN PILIHANRAYA, tetapi sebenarnya mereka akan melakukan protes awal kepada SPR sejak pusat pengundian dibuka. Seramai 50 orang peguam muda sudah diberikan tanggungjawab untuk merosakkan imej SPR di hari pertama tersebut.

Kawasan nukleus panas PRU13:-
1) Gombak
2) Lembah Pantai
3) Permatang Pauh
4) Setiawangsa
5) Wangsa Maju
6) Bagan Serai
7) Bukit Katil
8) Muar
9) Pandan
10) Sabak Bernam

Kekecohan akan bermula cukup awal. Di Gombak, sususan telahpun dibuat untuk mengupah beberapa orang bouncer yang akan turut mencetuskan kemarahan rakyat. Khabarnya, tidak semua PDM yang dibenarkan kecoh. PKR HQ akan menetapkan beberapa PDM strategik sahaja untuk menimbulkan kekecohan.

Pendekatan media baru juga tidak dilupakan. Semua twitter sudahpun diarahkan untuk memainkan #hashtag tertentu untuk membangkitkan kemarahan pengundi muda. Sepertimana kejayaan Bersih 1.0, 2.0 dan sebagainya – twitter akan dijadikan aplikasi penting pada hari mengundi. Cubaan juga sedang dirancang untuk aplikasi Zello juga dipakai secara ekstensif.

Online media build up akan turut disertai oleh kumpulan RED BEAN ARMY (yang ditaja oleh DAP). Sejumlah 600 cybertroopers DAP akan turut membantu. Di kerusi-kerusi ‘mixed seats’, insiden dan isu perkauman akan turut digunapakai."

Jadi di pihak kita dan agensi keselamatan yang bertanggungjawab diharap dapat mengenalpasti individu2 yang bakal mencetuskan 'api' kekecohan ini . Atau di pihak BN sendiri mungkin boleh melantik 'undercover' untuk memantau pergerakan agen2 ini , yang penting siapkan kamera anda untuk dijadikan sebagai bahan bukti . Puak-puak haram jadah ini memang tak patut dibiarkan , lagi dibiarkan lagi naik tocang . Depa pikir depa punya hak bersuara saja , orang lain punya hak depa buang kat longkang ?? Pegi mamposss lah terutama pada lawyer2 totok PR di Bar Council tu... gua memang anti lawyer sebab pada aku lawyer adalah seorang manusia yang hanya pandai membelit dan memanipulasi undang2 yang dibuat oleh manusia lain.

Samada maklumat yang diperoleh di atas benar atau tidak , elok lah kita semua berhati-hati dengan segala 'permainan' jijik yang mungkin ditimbulkan . Kalau ada penafian dari pihak mereka , kita tunggu dan lihat hingga hari pilihanraya samada ia berjalan dengan lancar atau ada kekecohan2 seperti yang dinyatakan.

3 comments:

TGGU HISHAMMUDIN BAGI AMARAN KERAS DULU

"PENCEROBOH YANG MENDARAT DI LAHAT DATU ITU BUKAN LAH PENGANAS"

INI LAH STATMENT YANG AKAN AKU INGAT SAMPAI MATI...


BODOH PUNYA MENTERI.....

I SUPPORT ALL EFFORTS TO PROTECT THE SECURITY OF THE STATE OF ISRAEL - ANWAR IBRAHIM (WALL STREET JOURNAL)

INI LAH STATEMENT YG AKAN AKU INGAT SAMPAI MATI.

BODOH PUNYA KETUA PEMBANGKANG DAN MEREKA YG MASIH LAGI TAK SEDAR.

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu