Friday, March 22, 2013

Insiden Berdarah di Segambut : Dipukul hanya kerana disyaki blogger Papagomo !

Agak terkejut bila mendapat khabar bahawa rakan blogger Papagomo kena pukul di Segambut tadi , berita diperoleh dari rakan blogger tokguru86 . Penulis percaya kejadian ini berpunca dari perasaan tak puas hati sesetengah pihak dengan pendedahan yang dibuat oleh blogger Papagomo semalam . Setelah membaca artikel yang dikeluarkan oleh rakan blogger tokguru86 , baru lah penulis sedar individu yang dipukul itu adalah individu yang dipercayai pengendali blog Papagomo kerana gambarnya dipaparkan paper Utusan pagi ini .




Penulis berasa simpati dengan individu tersebut kerana beliau dibelasah hanya kerana disyaki pengendali blog Papagomo . Ganas sungguh permainan mereka ini , politik ganas seperti dah jadi anutan , kebenaran cuba ditutup sehinggakan individu yang disyaki sahaja pun tak terlepas kena belasah . Penulis berharap rakan2 seperjuangan yang lain lebih berhati-hati kerana sekarang puak2 di sebelah sana dah berani mengupah samseng . 

Dan samseng yang membelasah tu pun semberono saja walau tak individu berkenaan hanya di syaki saja .. penulis ulangi mereka hanya SYAK sahaja . Jadi tak mustahil selepas ini mana2 orang yang disyaki puak2 disebelah sana mungkin akan dibelasah dek samseng2 upahan mereka . Sedikit info dari blog tokguru86 .

"Akibat itu, hari ini individu tersebut yang dipercayai pengendali blog PapaGomo seperti yang dikeluarkan oleh Utusan Malaysia di datangi dua lelaki yang menaiki motosikal berkuasa tinggi. Salah seorang daripada lelaki yang menaiki motosikal tersebut memukul individu yang dipercayai PapaGomo secara melulu."

"Berkemungkinan besar, kejadian tersebut  ada kaitan dengan pendedahan video Anwar Ibrahim oleh pengendali blog PapaGomo semalam. Video tersebut yang mendedahkan perilaku homoseksual Anwar Ibrahim bersama seorang Mahasiswa dari Sabah. "

"Kejadian insiden individu disyaki pengendali blog PapaGomo di pukul di sekitar Segambut ini telah mengakibatkan berlaku pendarahan di kepala dan beliau sekarang mendapat rawatan di HKL."

12 comments:

sape yang upah tu??? pastinya orang tu memang suka upah2, suka byr2.. untuk tujuan u turn, samseng dan menceroboh........

woii....aku la papagomo...tu bukan papagomo....ngokkk toll la anwar jubo nihh

dah xde video ep2 nak buat sandiwara plak..bajet nak mintak simpati rakyat..rakyat xbodoh la mcm macai umno

Ngaku papagomo,tp letak name anonymous,sdare,letak la alamat emailmu kalo mu berani

al..besok letak video penuh pun msti kata tu edit, photoshop. alien, itu nik ajis la... dasar pakartoon

pengikut anwar tetap pejam mata walau dah tau si Anwar ni perangai camne...

Napa xtanya papa homomu apsal xsaman lee Kuan Yu. Sbab LKU lagi tau psal minat Anu... ar

Anugay galak membalun jubo jantan....pencacai bangang yg tak merasa kemutan keliling sebuk pulak membalun kepala orang...
Nuar Jubo..

Bukan lg syak,tp memang blogger papagomo,kamu org yg memfitnah anwar bertanggungjwb atas ape yg kmu katekan ini dihadapan ALLAH kelak,dosa berzina kalau bertaubat diterima Allah,tp dosa fitnah sesama manusia kalau si Anwar ni x halalkan ape yg korang kate ni,menjawablah kome ngan ALLAH kelak

Woi...akulah Papagomo. Eko salah orang tu!.

En Fareezpro2, Jangan lah yakin sgt c anuar tu tak salah..dah mcm2 pekara terjadi satu persatu..cuba kamu lihat air muka anuar tu, ada serinya tak berbanding Tun M, Najib dan lain2..ada tak agaknya...Ni bukan fitnah lah, ini kebenaran..Jika tidak bersalah, buktikan sebaik mungkin dgn rakyat malaysia, Sumpah lah atas nama allah jika tidak benar. Baru tertutup semua orang. Ini tidak, lain yg ditanya, lain yg d jawab..24jam u turn sahaja dan spin..fikirkan lah ya...

Pakatan ni dah macam parti samseng dah aku tgok..

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu