Wednesday, January 16, 2013

Pesan Mendiang Kanang Anak Langkau Pada Rakyat Malaysia

Kanang Anak Langkau memang salah seorang pejuang negara yang hebat . Kerana keberanian beliau dan pejuang-pejuang yang lain membebaskan negara dari cengkaman pengkhianat2,  Malaysia berada dalam keadaan aman damai sekarang . Perjuangan Kanang , adalah perjuangan menentang komunis yang di agung-agungkan oleh salah seorang pemimpin PR . Mulut busuk si pemimpin PR itu diakui mengguris hati banyak pejuang2 yang dahulunya berusaha membebaskan negara dari cengkaman komunis . Dek kerana perjuangan mereka itu maka negara komunis tak tertubuh di Malaysia .




Kalau negara komunis tertubuh di Malaysia , parti PAS dan lain2 parti politik memang dah kena cantasss. Masa tu baru depa tau apa tu pemerintahan kuku besi . Kalau negara komunis di Malaysia ini tertubuh , Mat Sabu dan beberapa lagi mulut lancang pemimpin2 PR yang lain pasti disumbat-sumbat , atau mereka ini mungkin tak wujud pun ? Kalau Malaysia di bawah komunis , demonstrasi2 takkan wujud seperti yang ada sekarang . Golongan mahasiswa pula kena pegang 'telur' .. tak mungkin boleh berteriak dan terjerit2 macam sekarag dan apa yang dinamakan Majlis Peguam pun takkan wujud . 




Tapi Mat Sabu tetap dengan pendirian mengagung-agungkan si komunis2 ini ... al-maklumlah , manusia sebelum kena tipu mereka akan cukup beria-ia . Macam agen2 multi level marketing , skim pak man telo dan sebagainya . Agen2 ini sebenarnya boleh lah disamakan dengan pemimpin2 PR yang ada sekarang . Pilih la produk ni , laburkan wang anda pada produk ini dan anda akan dapat keuntungan berlipat kali ganda ..diterjemah dalam bahasa politik , pilihlah Pakatan , laburkan undi anda pada kami dan anda akan dapat macam2 keuntungan ... setelah undi dilabur , sama macam MLM akhirnya yang dapat keuntungan hanya di peringkat atasan saja , rakyat majoriti akhirnya lebur...

1 comments:

Terbaekkkk.....teruskan pembongkaran tuan.

Mohon di link kan blog baru belajar ini :

http://beliabangkit.blogspot.com

Tq

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Negeri Sembilan / Melaka/Johor