Wednesday, January 16, 2013

LISTEN , LISTEN, LISTEN ... PR STYLE PULAK !

Aku cukup pelik dengan 'attitude' media-media PR yang menjadikan isu LISTEN LISTEN LISTEN ini sesuatu yang besar . Pada aku , kalau orang dah kurang ajar , masuk majlis orang bertempik-tempik seolah-olah macam tu majlis bapakkk dia , memang wajar di 'sekolah'kan . Pada aku , moderator tak berniat nak menjawab soalan si kurang adab tu , gaya beliau lebih kepada menyindir .  Kalau jawab secara berhemah pun soalan si biadap tu , bukannya dia nak dengar .



Al maklum lah pemikiran sudah di 'doktrin'kan supaya jangan percaya atau dengar apa yang disampaikan oleh 'entiti2' yang menyokong kerajaan kerana kononnya ia adalah penipuan . Dengan berbekalkan video ini , pecacai2 PR menggunakan tag line ..LISTEN , LISTEN , LISTEN untuk buat character assasination . Let me show you guys another LISTEN, LISTEN , LISTEN version . Mana lah tau .. ada yang dah terlupa , tengah seronok mengata orang diri sendiri tak cermin..kah kah kah  .



Dari video di atas , cuba dengar betul2 berapa kali perkataan LISTEN LISTEN LISTEN dikeluarkan oleh wanita-wanita ganas itu .  Dan ini lah kebebasan bersuara yang mereka laung-laungkan , seperti biasa mereka cuma mahu kebebasan bersuara mereka sahaja yang didengar , kebebasan bersuara orang lain tak boleh . PIgidahhh... by the way cikgu football tu UMNO cawangan mana ?? KAH KAH KAH ..

Posting aku berkenaan insiden diatas boleh dibaca di sini ;



1 comments:

SURUH DIA BERAMBUS SAJA....KURANG ADAB MAU DI LAYAN DENGAN KURANG AJAR SAJA...

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu