Tuesday, December 4, 2012

Persoalan mengapa Papagomo berani 'bet' kerat kot*y terjawab !

Tepat jam 3 petang tadi, aku dimaklumlan oleh beberapa orang rakan bloggers yang video Deepak dah dikeluarkan oleh blogger Papagomo. Ini menjawab persoalan mengapa Papagomo berani . Sebelum ini , Anwar Ibrahim yang mungkin gelabah dengan isu Deepak yang dimainkan oleh blogger pantas membuat 'press conference' yang dihadiri oleh portal2 penjilat sepert Malaysiakini, FMT dan Malaysian Insider.

Anwar dalam 'press conference' beliau menyatakan pendedahan yang dibuat oleh Deepak tak ada kena mengena dengannya. Namun seperti biasa kita cukup fasih perangai Anwar yang lidahnya sentiasa putar belit. Dulu kata tak kenal Eskay, kemudian terkantoi bila gambar dia dan Eskay tersebar . Dan banyak lagi penipuan-penipuan yang dah dibuat. Zul Nordin dah terkena sebijik, Zahrain pun sama dan entah berapa orang lagi yang jadi mangsa.


Yang pasti pemimpin2 pembangkang lain seperti Nik Aziz, Lim Kit Siang dan Karpal Singh pun mungkin bakal terkena getah si putar belit dan raja putar alam ni. Anwar cuba ambil kesempatan dengan keadaan tersepit yang dihadapi Deepak . Beliau dah jadi macam orang hilang arah bila tak ada peguam yang mahu mewakili beliau dalam kes tuntutan terhadap Raja Rapeah . Jadi apa yang dilakukan oleh Anwar ialah 'deal' dengan Deepak untuk rekayasa fitnah ,sebagai balasannya Sivarasa jadi peguam beliau dalam kes tuntutannya.

Sekarang dengan tersebarnya video ini, status Anwar sebagai kaki pembohong dinaikkan lagi martabatnya. Penjilat2 tegar Anwar tentu lah bermatian-matian menegakkan benang yang basah . Sebelum ini bila Papagomo 'bet' untuk potong kot*y kalau benar Anwar tak pernah jumpa Deepak, penyokong Anwar bukan ber ia lagi mempertahankan kot*y Anwar. Sekarang segalanya dah terbukti...lu fikir la sendiri ,siapa yang kena kerat kot*y sekarang?
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

1 comments:

kalau kerat k*t*y anwar tak dapat lah dia nak tutuh cina doll lagi dah.

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu