Sunday, August 26, 2012

Selepas Sel13 , blog Papagomo pula akan kena hack oleh pecacai PR ?

Orang kalau dah nak kalah , berpeluh sebab segala penipuan dan putar belit mereka dihebahkan jalan kotor lah yang akan mereka gunakan untuk menutup dan menghentikan segala pembongkaran yang dilakukan . Itu lah yang berlaku kepada laman web Sel13 . Kalau dalam posting aku sebelum ni kita nampak gelombang kebangkitan rakyat Selangor dalam menyokong semula kerajaan Barisan Nasional . Anwar and the geng nampak kebangkitan ini, mereka jadi risau kerana bakal kehilangan salah sebuah negeri yang kaya di Malaysia . Kalau Selangor dapat dirampas balik oleh kerajaan Barisan Nasional , mana lagi diaorang nak sauk duit  ? Dari kerajaan Penang DAP ? Perghhh ... Lim Guan Eng punya nasib pun tak tentu lagi di Penang , kalau dia menang pun kat Penang , barangkali khalifah yang diangkat oleh PAS ni mungkin hanya akan menunjuk punggung beliau saja jika PKR nak menumpang 'kasih' dengan kekayaan yang ada di Penang. Yea lah... mungkin gelaran 'arrogant' dan 'tokong' yang dilabel kepada beliau oleh pemimpin PKR Penang akan terpahat di ingatan sampai kiamat !


Nak mengelakkan semua ni berlaku , balachi2 upahan PKR atau mungkin juga erdogan PAS melakukan 'hijack' kepada laman web Sel13 . Laman web Sel13 selama ini yang banyak membuat pendedahan mengenai  salah laku dan salah guna kuasa pemimpin2 Pakatan Rakyat terutama di negeri Selangor. Mungkin akibat tak tahan di gasak bertalu-talu , mereka akhirnya menggunakan cara kotor iaitu menggodam laman web Sel13 . Mungkin si penggodam dah lupa banyak lagi laman2 web pro BN yang ada di ruang maya ini . Dan maklumat-maklumat akan terus di salurkan , rakyat perlu diberikan dengan maklumat yang tepat , segala 'spin' dan fitnah yang selama ini bermaharajalela di dunia maya akan terus ditangkis . Lebih banyak orang yang berpendirian neutral dan tak berminat dengan politik sebelum ini macam aku sendiri , akan 'terjun' ke dunia maya dengan kepakaran masing2 untuk ranapkan kumpulan penipu Pakatan Haram !

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu