Sunday, July 15, 2012

IM4U, Mini Himpunan Jutaan Belia di Tengah Bandar KL

Hari ni di KLCC, suasana himpunan jutaan belia seolah-olah berulang kembali di tengah bandar KL. Tadi PM dah sampai,melawat booth2 , sambil diiringi DS Shabery dan DS Hishamuddin. Belia yang hadir kelihatan begitu enjoy dengan program im4u yang dianjurkan ini. Semasa 'rehearsal' tadi, lagu 1Malaysia seolah-olah sudah sebati dalam diri belia2 tak kira bangsa dan agama. Sempat juga aku merakam sesi 'rehearsal' flashmob . Memang menarik ,gerakan cantik atau tak yang penting belia yang hadir enjoy ! Sempat juga aku lihat beberapa orang polis lelaki dan wanita yang berpakaian seragam 'join' sekali 'flashmob' , memang sporting. Tadi aku sempat juga dengar kumpulan koir Lim Kok Wing menyanyikan lagu im4u. Memang mantap! Senikata dan lagu yang amat 'catchy' sekali. Setakat ni kehadiran orang ramai di KLCC confirm mengatasi jumlah yang hadir untuk Bersih 3.0 ! Kah kah kah
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

3 comments:

dun crap and fool us....we are not a dumb peoples who can just follow what you guys crapping...UMNO BN in denial!!!! state of art...

pictures & video proved everything , who's actually in the state of denial ? prfttt... oh ya I know u guyz don't actually believe for video or photo evidence ,crap ..

"Setakat ni kehadiran orang ramai di KLCC confirm mengatasi jumlah yang hadir untuk Bersih 3.0 ! Kah kah kah" haah la. bersih takde org ramai pun. cuba search youtube bersih 3.0. bandingkan sendiri.

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu

Link Blogger Negeri Sembilan / Melaka/Johor