Friday, July 27, 2012

Fitnah terbaru pecacai Pakatan, perbelanjaan Malaysia lebih banyak dari US ?

Mari kita tengok modus operandi penyebar2 fitnah. Ini aku dapat dari timeline twitter Nurul Izzah, walaupun dia retweet dan tak bagi apa2 komen,samalah macam dia bersetuju dengan dakwaan fitnah itu.

Ok kalau tengok dari gambar yang di'photoshop' oleh pembuat fitnah, dikatakan perbelanjaan untuk urusan hal ehwal pejabat Perdana Menteri mencecah RM4 billion. Aku tak dapat pastin samada betul atau tak dakwaan ni. Kena tengok mana dia dapat maklumat ni jugak, cuma aku agak kaget apabila dikatakan perbelanjaan urusan pejabat Presiden US RM1 billion.

Jadi sekadar nak kepastian aku google dan dapat maklumat berikut. Jadi ada 2 jenis kebarangkalian penipuan disini iaitu nilai RM 4 billion untuk Malaysia dan RM 1 billion untuk US . Inilah permainan persepsi fitnah dari Pakatan, dan persepsi ini dikuatkan lagi apabila pemimpin2 Pakatan jadi tukang sebar!
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu