Saturday, July 21, 2012

Cerita si bangsat yang nak bendera Malaysia dan lagu Negaraku ditukar

Blogger paling p*ndek dalam dunia si Tukar Tiub atau Hisham Rais dalam 'entry' baru2 ini seolah-olah meracun rakyat supaya mendesak kerajaan untuk menukar bendera Malaysia dan lagu kebangsaan. Perangai si Hisham Rais ni makin hari makin melampau. Kalau dilihat, manusia ini bakal jadi kepala yang menhuru-harakan negara.

Generasi muda harus didedahkan siapa Hisham Rais ini sebenarnya. Dia bukan seorang pejuang, dari dulu sampai sekarang kerja nya cuma buat kecoh saja . Apa yang agak merisaukan sekarang ialah persepsi generasi muda yang dikhuatiri melihat manusia bangsat ni sebagai icon. Kalau kat negara komunis macam China atau Korea Utara , aku yakin si celaka ni dah kena tembak.

Malaysia sekarang dah jadi terlalu demokratik sehingga muncul terlalu banyak langau2 taik macam Hisham Rais ni. Aku harap kerajaan bertindak keras sikit dengan si celaka ni. Jangan disebabkan hak asasi yang seekor ni , hak asasi berjuta rakyat yang lain diabaikan.
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

5 comments:

Kita kena ajr sikit si Hisham penyangak nih baru dia tahu langit tinggi rendah

kalau nak belasah si Hisham ni kontek gua any time gua ready

kalau dah tak suka ngan bendera dan lagu kebangsaan malaysia...keluar je dr malaysia ni..pi tinggal kat negara lain...

HISHAM cilaka bangsat,cibai....pukimak

Mamat Indon je yang claim dua-dua simbol negara tu diciplak oleh orang Malaysia. Aku YAKIN dan PASTI si matgay TUKAR TIUB ni adalah pendatang dari Indon yang tak pernah senang dengan Malaysia.....

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu