Monday, May 21, 2012

'Skandal' Lim Guan Eng mengamuk , ugut akan dedah segalanya sebelum PRU !!!

Terbaru dari blogger Stopthelies , mendedahkan isu 'hot' yang melibatkan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng. Dari entry terbaru blog itu http://stopthelies.my/?p=1297 , mendedahkan bagaimana wanita yang dikatakan mempunyai hubungan 'istimewa' dengan Lim Guan Eng naik angin bila Ketua Menteri Pulau Pinang itu memindahkan beliau dari pejabat ketua menteri di Komtar ke tempat lain . Dipercayai tindakan Lim Guan Eng adalah untuk 'membersihkan' nama beliau dari tuduhan2 skandal liar dengan wanita yang bernama Chai Hong ini. 


Namun tindakan Lim Guan ini menyebabkan Chai Hong betul2 'makan hati' dan bersedia pada bila2 masa saja untuk mendedahkan pada umum hubungan 'istimewa' mereka sebelum menjelang pilihanraya. Menurut rakan2 Chai Hong, wanita ini berasa dipergunakan dan dijadikan seperti sampah apabila Lim Guan Eng dikatakan memindahkan beliau dari pejabat ketua menteri di Komtar atas arahan Betty Chew (bini Lim Guan Eng) . Cerita lebih detail boleh baca di sini
 
Maka bertambahlah list skandal-skandal pemimpin tertinggi PR cuma taraf Lim Guan Eng kira ok la sikit dari pemimpin2 mulayu Pakatan yang turut terkantoi dalam skandal china doll, ice cream dan kaunseling pukul 3 pagi, ehh lupa sorang lagi , 'mahhh...muka abang bau bu***' .  Siapa pula lepas ni ? Adakah akan dikatakan lagi ini konspirasi UMNO secara besar-besaran terhadap pemimpin PR ?

3 comments:

 1. teringat kisah bakal PM -1Msia, Chua Soi lek, kaki seks juga

  ReplyDelete
 2. Teringat kisah bakal PM - 1Msia, Chua Soi Lek, dia buat pengakuan & mhn maaf ats perbuatannya juga

  ReplyDelete
 3. LGE belajar dari Anwar kot?

  RAJA NONG CHIK GUNA PENGARUH DALAM UMNO UNTUK BAGI KONTRAK KEPADA ANAK SENDIRI? Baca di sini...

  http://apakecoh2.blogspot.com/

  ReplyDelete