Sunday, May 27, 2012

Sambutan Himpunan Jutaan Belia Tenggelamkan Demonstrasi Indraf 2.0

Sempat berjalan-jalan di sekitar Putrajaya sempena Himpunan Jutaan Belia pada hari terakhir 27/5/2012 . Dalam keadaan yang panas macam ni masih ramai yang ada kat karnival ni . Ramai budak-budak muda yang datang , sesuai dengan tujuan perhimpunan ni diadakan ... untuk para belia . Dua tiga hari sebelum tu aku busy gila , ada keja sikit kat 'offshore' . 'Frust' gua sebab ketinggalan aktiviti2 yang best macam Jazz Concert & cosplay .  Tapi takpe lah takde rezeki , aktiviti-aktiviti yang ada pada hari terakhir pun boleh tahan juga. Nak cari parking kereta memang susah beb, sebab tu lah penganjur ada sediakan trem untuk pengunjung-pengunjung yang hadir. Setiap 'venue' ada aktiviti2 tertentu dan ada saja penontonnya . Jadi aku berani jamin, dalam tempoh 5 hari ni, target KBS untuk 2 juta pengunjung memang tercapai ! Tahniah KBS untuk aktiviti-ativiti bagi menghargai golongan2 belia di  negara ini . Anyway sepatutnya gua pi 'join' perhimpunan Indraf 2.0 di Brickfields , tapi terlupa pulak !! Dari maklumat sahabat2 yang ada di lokasi memaklumkan perhimpunan Indraf 2.0 yang menyelitkan elemen2 rasis tak dapat sambutan .



0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu