Saturday, May 19, 2012

'Protes Tose' WargaAman dibatal kerana kekurangan 'telur'

Selepas protes jual burger kumpulan anti-Bersih di depan rumah Ambiga , nampaknya sebuah NGO yang menamakan diri mereka WargaAman cuba bertindak balas dengan berhasrat untuk membuat 'protes tose
 pulak di luar rumah Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Khalid Abu Bakar . Namun diberitakan 'protes tose' itu dibatalkan apabila dinasihatkan oleh pemimpin2 besar Pakatan untuk tidak meneruskannya. Jelas sekali NGO yang menamakan diri mereka WargaAman ni sebenarnya hanya satu lagi NGO yang ditubuhkan untuk kepentingan politik PR. Alasan membatalkan 'protes tose' atas nasihat pemimpin Pakatan hanya satu helah untuk menutupi 'kekecutan telor' ahli dan pemimpin NGO WargaAman ini untuk membuat 'havoc' di depan rumah timbalan IGP . Senang cerita depa ni dari golongan hanya pandai pukul canang saja... buatnya tidak .


Untuk rekod, WargaAman ialah satu pertubuhan yang mewakili lebih dari 20 NGO kaum India. Wow 20 NGO tu , nampak macam ramai . Persoalannya sekarang apa nama 20 NGO tu ? Siapa presiden, siapa AJK, etc . Kalau disiasat 20 NGO ni aku cukup yakin , pusing2 semuanya orang yang sama je . Prfttt 20 NGO konon , orang Penang kata saja nak buat ramaiiii , baru dia boleh naik syehhh sikit ! Kah kah kah . Akai mudah dibaca .

2 comments:

  1. Tose x cukup telur!!

    HOT!! RAJA NONG CHIK & KELUARGA JADI MANGSA FITNAH POLITIK! Baca di sini.

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Dey Tambi NGOs..Lu punya telur ada basuh ka?

    ReplyDelete