Sunday, May 6, 2012

'Polis' yang menendang polis trafik semasa Bersih 3.0 dah ditahan uolsss !!!


Suratkhabar Mingguan Malaysia hari ini  (6/5/2012) menunjukkan manusia yang dikatakan menendang polis trafik . Gambar mamat tu tersebar luas di internet , ramai puak2 pembangkang kata mamat tu adalah polis yang menyamar . Maksudnya 'polis' pukul polis ler... tapi pelik apsal diaorang tak cam muka geng sendiri ? Padahal 'famous' gak mamat yang terajang polis tu . Ni aku ambik 'caption' gambar dari blog AdukaTaruna. 


Dalam facebook bukan main lagi , juak2 Pakatan memainkan isu ini , kononnya betapa jahatnya polis sanggup menyamar dan pukul geng sendiri . Semua yang buat provokasi tu dikatakan polis . Memang pakar 'spin' , tapi akhirnya kebenaran dah terserlah , 'spin' pemimpin dan balachi2 Pakatan terungkai dengan segala bukti video dan gambar2 . Rupa-rupanya mamat yang menendang polis dalam gambar di atas ialah Khalid Ismath ... kah ! kah ! kah ! . Bila masa mamat beruksiswa ni daftar jadi polis ? Balachi2 yang main isu gambar di atas boleh la sorokkan muka anda di dalam jamban .... dengan pendedahan ini nampak sangat IQ juak2 yang memainkan isu ni sangat low.. prfttt orang sendiri pun tak kenal ?!!

1 comments:

DAN MEMANG BENARLAH DIA NAK BUNUH SEMUA POLIS. BUKAN HANYA ESPERESI SAKIT JIWANYA KERANA KONONNYA POLIS MENGANAYAI RAKYAT. MINTA POLIS TUDUH DIA DENGAN KADAR SEGERA.

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu