Saturday, May 5, 2012

Azmin Ali menonton Avengers di KL bersama keluarga selepas ditibai ibu sendiri di TV3


Setelah membaca 'tweet' Azmin Ali tadi , berkali-kali aku berfikir kenapa begitu sekali beliau difitnah . 'Tweet yang berbunyi 'Bersama Shida dan anak anak menonton Avengers di KL' membuktikan Azmin Ali adalah seorang family man ! Mana mungkin dia yang menjadi watak utama dalam gambar2 kotroversi yang disebarkan baru2 ini . Diharapkan selepas ini Azmin memperbanyakkan 'tweet' aktiviti beliau bersama keluarga, sebab sebelum ni jarang benar aku nampak 'tweet' yang agak istimewa macam ni . Banyak 'tweet' beliau dok fitnah UMNO dan BN je . Tunjukkan pada rakyat anda bukan lah seorang yang seperti mereka sangkakan tambahan pulak 'pelakon' dalam gambar itu benar2 menyerupai wajah anda . Persepsi rakyat terhadap anda dah goyang beb ... Perbanyakkan lagi damage control , press conference Zuraida Mak Lampir, dan sokongan Pemuda PAS tak cukup lagi... mohon Khalid Ibrahim bagi full support ! Dia punya statement macam nak tak nak je...


Khabarnya akan ada lagi gambar akan keluar.. modify la apa2 yang patut sebelum dikantoikan lagi. Rakyat sekarang makin bijak , depa tau mana benda yang edit dan mana benda yang tak edit. Dan mengenai paparan TV3 mengenai keluarga Azmin yang seolah-olah menyisihkan beliau , ketahuilah wahai penyokong2 PR , bahawa kami telah menjangkakan jawapan berikut "Keluarga Azmin dah dibayar UMNO berjuta-juta tu.." . Sesiapa saja yang tidak sehaluan dengan idealisme pemimpin Pakatan akan dilabel pecacai UMNO .. no worries , rakyat is observing the hypocrisy !  Those who previously supported Pakatan will think twice and they might consider to choose the evil they know than then the evil they don't .

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu