Sunday, April 29, 2012

Video Anwar Ibrahim bagi isyarat untuk rempuh halangan polis ! Extra video si racist 'Bersih' terkedu bila Mat Salleh cakap melayu :)


Tengok video di bawah ini dan uolsss akan faham, si penghasut nombor 1 negara ni memang cukup pakar dalam kerja-kerja nya . Sekarang si penghasut ni dah 'big time' kantoiii . Dulu boleh la lu berlakon segala, sekarang ramai orang dah boleh baca lu punya kepala hotak ! Tahun ni je berapa banyak video engko terkantoiii bapak Brader Anwar Bin Ibrahim (B.A.B.I) . Satu lagi video bukti ialah dari sumber blogger tegar pembangkang, nampaknya orang sendiri pun dah meluat dengan ko B.A.B.I .


Lagi satu di penghujung video ni ada sorang cina racist berkata-kata 'Get out of this country , get out of this country'



Cuba korang tengok sambungan video ini pulak... bila Mat Salleh tu jawab dengan bahasa Melayu yang fasih !!! Sekor-sekor muka terkejut macam beruk ! Tapi paling tak boleh blah si bahalol2 berbangsa Melayu yang jadi tukang tambah perisa ... seriously aku tengok macam orang bodoh !!! Otak sekor2 dah di'liwat' oleh Al-Juburi sampai tak berupaya nak berfikir dengan waras .

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu