Saturday, April 21, 2012

Satu lagi kes serangan ke atas belia PR,kali ni di Kuantan..UMNO and PERKASA difitnah lagi!

Pagi ni aku terbaca satu tweet yang agak menarik dari 'pakar radioaktif' PR (Fuziah) mengatakan belia2 PR di'belasah' oleh orang2 UMNO dan PERKASA di Kuantan. Maklumat ini si 'pakar' kita dapat dari twitter journalist Malaysian Insider. Aku cuba check 'timeline' si journalist tapi tak dapat apa2 maklumat..Mungkin setting twitter aku kat phone tengah biol kot. Anyway, puak2 PR di sebelah Kuantan ni mungkin mendapat inspirasi dari kes 'serangan' ke atas 'beruk-beruk' camping di Dataran Merdeka utk cetuskan satu lagi 'serangan' yang serupa bagi menjahanamkan imej UMNO dan PERKASA itu sendiri. Bagi puak2 jahanam PR, sesiapa saja yang tidak sehaluan dengan mereka akan dilabel sbg UMNO. Hal ini dah diterapkan oleh Anwar Ibrahim ke dalam pemikiran pengikut2nya. Masih ingat lagi satu sidang media apabila Anwar diasak bertubi2 mengenai kes video seks beliau? Seperti biasa bila Anwar mati punca, pemberita pun dituduh sebagai ketua UMNO. What a pathetic mind !
________________________________
Image taken with Screen Grabber.
Download it free from BlackBerry App World : http://bit.ly/screengrabber_appworld
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

1 comments:

Drama je semua ni...

MENGAPA ANWAR IBRAHIM MENYOROK DALAM KAIN NURUL IZZAH? Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu