Monday, April 9, 2012

Pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat mula mempercayai bukti CCTV Anwar ?

Musim puak-puak Pakatan Rakyat mempercayai bukti CCTV telah kembali. Pendapat ulamak PAS mengatakan CCTV tak boleh dijadikan bukti sudah ditolak . Secara peribadi aku bersyukur dengan perkembangan sihat yang terbaru ini. Benarlah kata2 bijak pandai , setiap musibah yang berlaku, pasti ada kebaikan di sebaliknya . Musibah yang aku maksudkan ialah kes anak seorang menteri yang dikatakan memukul pengawal keselamatan di sebuah kondo yang berjaya dirakam CCTV . Ramai pemimpin-pemimpin PR mencabar supaya bukti CCTV itu dikeluarkan. Nampaknya masing-masing seolah-olah telah meletakkan kepercayaaan 100% pada bukti CCTV , malah tiada la tanda soal - tanda soal seperti menggunakan orang yang berwajah serupa melakukan perbuatan jahat itu. Tiada lagi ungkapan konspirasi fitnah berniat jahat untuk menjatuhkan imej menteri UMNO .


Oleh itu secara tak langsung , penyokong-penyokong dan pemimpin-pemimpin PR telah bersedia menerima bukti video / cctv yang membabitkan pemimpin tertinggi mereka iaitu si anugerah tuhan Anwar Ibrahim . Tedapat beberapa gambar CCTV di bawah ini, tentulah yang paling 'hot' sekali rakaman CCTV bersama seoarang wanita. Jadi sekiranya CCTV anak menteri ini boleh diterima mereka sebagai benar makan CCTV yang dikaitkan dengan pemimpin mereka juga harus diterima dengan hati terbuka . Jangan lah bersifat hipokrit pula apabila mengiyakan sesuatu yang sama apabila ia beri keuntungan dan pada masa yang sama menidakkannya apabila ia terkena batang hidung sendiri.

4 comments:

 1. sahih...mmg benar gambar dsai...dah terang lagi bersuluh...sy tak mau subahat dgn mempertahankan pekara yg nyata batil dn maksiat yg amat dimurkai Allah...mudah-mudahan sy mati tergolong dlm golongan org2 yg soleh dn dimasukkan ke dlm syurga subhanallah!

  ReplyDelete
 2. Lepas 1, 1 Allah nak tunjukkan kebenaran pada PAS.. Sure isu ni jadi bahan kempen diorg. Automatik deme telan balik boleh time bukti CCTV.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. kalau memang betul cctv tu tunjuk anak menteri pukul pengawal, maka betul jugakla cctv tunjuk anwar naik ke apartment tu tibai chinadoll tu!! dah sampai masa aji2 & lebai2 pas terima hakikat memang benar anwar biseksual!!

  ReplyDelete