Sunday, April 22, 2012

Khidmat Komuniti : Nursyazwanie (15 tahun) hilang sejak 3 minggu lepas, mohon disebarkan !

Salam kawan2 semua .. aku nak war-warkan di laman blog ni pasal kehilangan seorang budak perempuan berusia 15 tahun. Nama budak tu Nursyazwanie . Diberitakan dah 3 minggu lebih budak ni tak balik rumah dan dah 2 laporan polis dibuat . Sekiranya sesiapa terjumpa budak ni , minta contact waris beliau iaitu abangnya di nombor 0135549467 (En. Achik Jasin Art) . Tu nick name facebook , nama betul aku tau le.. aku cuma sebarkan je berita ni dengan harapan penjenayah2 dan lelaki2 hidung belang boleh dibendung . Sekiranya sesiapa yang mengenali atau ternampak adik Nursyazwani seperti gambar di bawah (menurut informer, gambar dibawah yang paling jelas dia ada), tolong contact waris beliau . Kalau phone takde credit, pi mana2 public phone dial 999 (free) dan maklumkan pada polis .

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu