Monday, April 30, 2012

Bersih 3.0 : Kereta polis diterbalik sebab nak selamatkan orang ? Mohon lihat video ini ! KANTOI !

Kita memang cukup tahu selama ni penyokong2 tegar Pakatan sentiasa mengatakan berita dari Utusan, Berita Harian , Malay Mail dan TV3 tak boleh pakai dan fitenahhhh ! Secara peribadi aku dapat rasakan himpunan Bersih 3.0 sedikit sebanyak memberi 'rahmat' kepada kerajaan Barisan Nasional yang memerintah. Banyak sikap hipokrit dari pecacai sampai ke peringkat pemimpin dah terbongkar ... spender pun tak tinggal ! Nampak habis segala bulu..


Kenapa aku cakap macam tu ? Mari kita tonton video dibawah ini ,sebuah portal 'suci' + 'keramat' Pakatan yang merekayasa satu bentuk penipuan yang amat hebat ... tapi dia lupa orang lain pun ada kamera video jugak ! Kah kah kah .... dia punya berlakon konon2 ada orang dibawah kereta polis kena langgar, video dari Malaysiakini kerap dimainkan dilaman-laman facebook dan macam2 lagi , kononnya nak menjustifikasikan yang polis tu di belasah oleh orang ramai kerana melanggar orang sampai terperosok bawah kereta ! Akai dan planning macam ni aku agak macam Anwar Ibrahim punya 'damage control' . Kah kah kah kah ... sekali kantoiiii tahap maksimummmm ... Akai pemfitnah golongan bangsat pecacai Pakatan memang mudah dibaca ! Kawan - kawannnn SEMUAAAAAA , jommm pi sebarrrr video dan cerita ni , biar media Malaysiakini sorok muka depa dalam lubang jambannnn ! Ptuihhhh



kredit untuk youtube Suarabaru

2 comments:

http://wangolds.com/Thread-bersih-3-0-live-video-kereta-polis-rempuh-peserta-perhimpunan-wajib-tengok


baca sampai abissssssss

nik ajis kata pembuat vidio itu mendapat ganjaran pahala yang amat besar ... take bir ...

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu