Thursday, April 26, 2012

Aktiviti Extreme di Himpunan Jutaan Belia 23-27 May 2012

Bagi mereka yang menggemari acara-acara lasak beberapa aktiviti ekstrim akan diadakan sempena Himpunan Jutaan Belia pada 23 hingga 27 May 2012 . Aktiviti-aktiviti ekstrim yang dimaksudkan ialah 'freestyle motocross extreme' , kovoi 4WD 4x4 keliling Putrajaya , dan 'extremer bike trial' dan 'mad-hop',  Datang lah beramai-ramai untuk berjumpa dengan rakan-rakan yang mempunyai minat yang sama , boleh luaskan 'network' anda dalam aktiviti2 lasak . Kalau tak minat pun aktiviti2 lasak minta sebarkan pada kawan2 yang berminat . Peluang seperti ini jarang2 sekali kita dapat . Melalui Facebook page 'extreme motocross' aku juga mendapat maklumat akan ada geng2 motocross akan berkonvoi beramai-ramai ke Himpunan Jutaan Belia untuk 'belajar' aksi2 motocross dari otai2 yang akan ada di sana nanti . Geng-geng extreme 4WD 4x4 tak nak buat konvoi ? Jom gegar Putrajaya !!!





1 comments:

kena turun ni, nampak mcm best!!

BUKTI JELAS AMBIGA & BERSIH SENGAJA NAK CETUSKAN KEKACAUAN! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu