Tuesday, March 27, 2012

Video Keganasan Puak-Puak Pakatan Rakyat di Stadium Kuala Selangor !

Sebenarnya cerita ni dah banyak di keluarkan di blog2 antara yang terawal ialah Info 4 The Truth , kesian orang yang kena belasah tu . Nampak jelas ganas sekali penyokong-penyokong PR takde telur yang berani bila ramai . Pukul beramai-ramai pulak tu ! Yang kena pukul tu memang budak Kuala Selangor pun , penduduk kat situ ? Yang datang tu, confirm ramainya dari luar daerah, memang dasar kurang ajar dan ganas . Belum jadi kerajaan dan bersikap ganas , kalau jadi kerajaan entah apa yang akan diaorang buat untuk balas dendam !


Jom kita layan video di bawah ni , tengok betapa 'barbaric' nya penyokong-penyokong PR yang membelasah beramai-ramai SATU orang yang tak bersenjata . Memang perangai sekor-sekor macam sial, perasan bagus tak sedar diri dah dikeldaikan oleh bangsa pencetus 13 Mei . Ptuihh , dah dibawak masuk stadium , ingatkan untuk 'tarbiah' atau sekuranya-kurangnya buat Question and Answer session , tapi di belasah beramai-ramai pulak ! Memang macam cibai ! Video ni sebenarnya diambil oleh budak2 pembangkang...kurang cerdik pi upload kat Youtube , gua rembat je la dan dah siap 'save' . Apa lagi kawan2 video ganas puak2 PR di Kuala Selangor dah ada , sebar-sebarkan lah biar satu Malaysia tahu perangai 'ganas' dan 'tak bertamadun' puak2 ini ... Ptuihhhh ... freedom of speech konon ! Bangsattt lah !

1 comments:

weh.. apsal entri ko x de G+ (google plus)? aku baru nk buat recommendation kat google...

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu