Sunday, March 4, 2012

BN Pilihan Orang Muda ! Konsert BN Youth Music dapat sambutan hebat .

Tak habis penat program di sebelah pagi 1Karisma NGO di Stadium Bukit Jalil, aku dgn family pi The Curve pulak , satu lagi program anjuran Barisan Nasional , BNYouthMusic . Sambutan cukup hebat dengan penyertaan belia-belia dari pelbagai lapisan bangsa . Kalau remaja2 dan belia2 tak sokong BN , program BNYouthMusic ni pasti hambar . Gambar-gambar di bawah adalah ketika acara dan persembahan sedang berlangsung.




Ehh ... silap pulak, atas tu gambar Street Dance yang dianjurkan oleh kerajaan DAP Penang dan PAS pun cakap okay ! (sumber) . Hehe saja je aku letak dua gambar di atas sebelum gambar2 sebenar di BNYouthMusic di The Curve , mana la tau pecacai nak bagi tazkirah ke.. ok bawah ni gambar2 di sekitar konsert BNYouthMusic di The Curve , last sekali aku letak video kumpulan Skudap Skudip yang jadi pemenang.  Showmanship memang cool ! 








video



0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu