Wednesday, February 8, 2012

" Yamete, oshiri (ga) itai ! " .. Apa maksudnya tu ?!

Pagi ni aku baca blog Gerakan Anti PKR pasal video seks yang dikatakan melibatkan seorang pemimpin tertinggi PR di paparkan dalam majalah porno Japan . Hampir tersembur air kopi yang ada dalam mulut bila baca tajuknya ja . (sumber)

So aku buat pencarian sendiri dalam google, hehehe .. rupanya bukan majalah tu aja buat artikel pasal video tu , rupa-rupanya ada lagi website ala2 softcore yang buat artikel yang sama. Paling best, diaorang ambik analisis dari blog MiM ! Cuba surf kat website ni  http://pink-tantei.com/pinknews/2011/04/53728/ (amaran ye.. website ni ada unsur2 tak senonoh sikit, artikel dalam Japanese .. korang pakai la google translate kalau nak faham)


Dan korang tau tak, secara tak sengaja ... aksi2 dalam video tu pun dimuatkan dalam salah satu laman web gay !!! OMG ... sumpah aku terjumpa secara tak sengaja bila tengah google pasal video ni.


Tajuknya .. "Malaysian Opposition Leader Alleged Sex Video in Full " , emm nak letak sumber ke? tak payah kot . Lambang kat gambar kat atas tu pun dah tunjuk mana sumbernya. Diam tak diam .. rupanya video ni jadi 'hot item' bukan saja di pentas politik Malaysia ... tapi di majalah / website porno luar negara jugak . Phewww.... ohh by the way, maksud "Yemete, oshiri (ga) itai !" ialah "stop it because I feel pain in my buttock !"  . Keh keh keh keh... 

4 comments:

Bro ko memang biasa surf blog gay ke???

Keh keh keh....soalannnn., jawapannya aku x biasa bro...

hehehehehe... alamak.. tau nak komen apa la... seantero dunia sianwar ni dah terkenal...

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

'Yamete, oshiri ga itai' = 'BERHENTI, punggung saya SAKIT'..

Wallahualam..

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu