Sunday, January 29, 2012

Video Seks Anwar 2 : Anwar kat Pejabat PAS atau di Indonesia pada 13 January 2011 ?!

Dari entry blog Milosuam , Anwar dikatakan berada Malaysia pada 13 January 2011 untuk mempengerusikan mesyuarat bulanan Pakatan Rakyat di Ibu Pejabat PAS .


Sebenarnya apa yang diterangkan oleh blogger Milosuam itu telah lama dijelaskan oleh blogger http://www.anwaraidc.com/?p=17160 , sumber asal ialah dari blogger sel13.com ,walau bagaimanapun entry untuk ini telah dipadamkan oleh blogger sel113.com.

Dari blog anwaraidc ,

"Beberapa blog serta facebooker yang menyokong Anwar menyatakan pada tarikh tersebut Anwar berada di dalam negara dan berada dalam sidang media pada jam 5.30 petang, 13 Januari 2011 di ibu pejabat Pas .Memang benar pada tarikh tersebut Anwar ada dalam sidang media berkenaan. Tetapi sebelah pagi Anwar Ibrahim berada di luar negara.
Sisatan yang sel13.com lakukan, pada tarikh 12 dan 13 Januari Anwar Ibrahim didapati Anwar Ibrahim berada di Bangkok, Thailand. Anwar berlepas ke Bangkok pada 12 Januari 2011 menggunakan pesawat Malaysia Airlines dengan nombor penerbangan MH 782 dan berlepas pada jam 3.15 petang dari KLIA. Beliau tiba di Bangkok pada jam 4.20 petang waktu Thailand atau jam 5.30 petang waktu Malaysia.
Apa yang dilakukan oleh Anwar Ibrahim sebaik sahaja beliau mendarat di Lapangan Terbang Suvarnabhumi Bangkok sehinggalah beliau berlepas pulang dari lapangan terbang yang sama akan kami bongkarkan kemudian di dalam Edisi Bongkar Sel13.com.
Setelah lebih kurang 19 jam berada di Bangkok untuk ‘aktiviti-aktiviti’  tertentu dan ‘tugas-tugas rasmi’ tertentu Anwar berangkat pulang ke tanahair pada jam 11.05 pagi dengan menggunakan pesawat Malaysia Airlines dengan nombor penerbangan MH 785 dan tiba di KLIA pada jam  2.15 petang. Manakala sidang media di ibu pejabat PAS diadakan pada jam 5.30 petang."
Setelah isu video kedua ini timbul semula, beberapa blog Pro - Pakatan Rakyat melatah dan mengatakan yang Anwar sebenarnya ada di Indonesia pada ketika itu ?? Aikk ? Macam mana yang betul ni  ? Ibu Pejabat PAS ka Indonesia ? heheheh , tak percaya? tengok bawah ni..



Dan banyak lagi blog2 lain yang kata dia ada kat Indonesia instead of Ibu Pejabat PAS . hehehe .. lepas ni kantoi ni depa delete/edit la kot..


kah kah kah..mana satu yang betoi ni ? nampak sangat tulis blog pakai main hembusss ja , fakta entah kemana-mana !

4 comments:

Sapa yang menipu ni sebenarnya?Homo cun ni tak kisah sebab kote bengkok sayangku yang keras tak pernah menipu.

kalau berani, anwar kena tunjuk passport dimana dia berada. bukti passport itu akan secara tuntas mengesahkn sama ada anwar berada di thai atau indon pada masa itu..
tp confirm hal mudah begini anwar takkan berani..mcm jam omega dulu....namun yg peliknya, para pentaksubnya masih lagi nak percaya alasan2 tidak masuk akal yg diberi. kan mudah kalau tunjuk passport!!! terlerai segala teka teki.

tunjuk benda bengkok tu karang, pengsan kome nanti...

nanti jam entah kemana, passport entah kemana..

Betul tu Hanizam...

Saya pun dah naik serun, takut-takut ada tayangan perdana ke 2 `benda bengkok' tu. Papagomo dan Parpukari dah main pasing-pasing.

Karang bukan stakat Milo Suam bersilat kuntau takut-takut mata PR berpinar-pinar terus tumbang menyembah bumi.

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu