Wednesday, January 25, 2012

More Stories on Rosmah Mansor from The Worst Australian Journalist ? Are u kidding me?!

Setelah dikantoikan sebagai 'The Worst Australian Journalist' , si gossip queen ni masih berani tweet yang dia tahu banyak lagi cerita pasal Rosmah Mansor ?Anyway, kalau dah ada rekod buat cerita menipu atau exaggerate stories , susah orang nak percaya dah . Orang Australia sendiri yg tulis 'to be extra careful' bila si gossip queen ni menulis, peliknya orang Malaysia dari kalangan pejuang2 'seksualiti merdeka' boleh percaya pulak?! Opss pak2 lobai sorban ketat kepala atas balut kemas kepala bawah tak boleh control pun 2 X 5 je.. Prfttt mengaku level pemikiran tinggi,up to date and bla bla bla...but to strongly believe this labeled 'Worst Australian Journalist' GOSSIP only show level of their fucking thinking. So..what's next ?! Considering some low class gossip artist from USA? Or paparazzi? Keep on trying ass holes (lovers)..

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu