Saturday, December 31, 2011

SMM nak buat kacau esok di padang UPSI?

Maklumat terkini dari blogger Harapan Rakyat, puak2 bahalol SMM dikatakan merancang untuk membuat kacau di padang UPSI esok. Diberitakan sekarang ini mereka masih berada di Universiti Malaya, mungkin sedang mengumpul balachi2 singkat akal dari IPTA2 seluruh Malaysia untuk membuat kacau di UPSI esok.

http://harapan-esok.blogspot.com/2011/12/smm-menuju-ke-upsi-untuk-berdemo.html

Perancangan mangkuk2 ayun ini esok ialah seperti berikut;

i. tiba di UPSI pada 7:30 malam,solat maghrib dan hajat
ii. mendengar ucapan Syukri dan Adam SMM
iii. upacara khurafat kalungan bunga dan laungan "Mansuhkan AUKU" (dah mansuh la bodoo..)
isk isk isk... penat2 travelling jauh2 berkumpul ramai2 sebab nak terpekik benda yang memang dah dimansuhkan pun...patut la budak2 ni jadi barua tegar Anwar Ibrahim, bodoh sombong macam ketuanya jugak...nak jadi pejuang ke hulu ke hilir biarlah berakal, prfttt

Anyway, info yang diperoleh ini mungkin akan berubah. Maklum le, bila dah kantoi takkan nak stick to the original plan. Ada la diaorang akan modified atau ubah tarikh. Apa pun diharapkan pak guard di UPSI standby. Jangan bagi muka sangat pada balachi2 Anwar ni. Kalau boleh tangkap dan londeh seluar sorang2..keh keh keh. Aku pun pernah jadi mahasiswa dulu, tak la kalut macam ni. Perjuangkan la isu2 dalaman universiti yang bagi manfaat pada students.


Credit to Papagomo.. sumber yang diterima memang betul, beruk2 tu memang buat kacau dekat UPSI . Video diatas menceritakan segalanya , memang sekor2 perangai macam bangsat..

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu