Saturday, December 31, 2011

Sinergi Gerakan Mahasiswi Edar 2012 Bunga Ros di Dataran Merdeka Esok! Intro untuk 9 January ke?

'Flash mob' punya cerita tak selesai , ada satu lagi event yang akan berlaku di dataran merdeka esok! Kalau dah keluar di Malaysiakini ,kita boleh agak la barua mana yang dok support SIGMA (Sinergi Gerakan Mahasiswi) ni. Motif awal tahun baru nak bagi 2012 kuntum bunga ros pada aweks2 yg lalu lalang di dataran merdeka esok?

Murah ke sekuntum bunga ros tu? Zaman muda2 dulu aku nak beli bunga ros kat wife pun dok klebet2 wallet. Katakan la sekuntum bunga ros harga dia RM5 hengget ,so 2012 kuntum bunga ros? RM 10,060 hengget beb . Banyakkk duit mahasiswi2 ni nak bagi free 2012 kuntum bunga ros kat aweks dataran merdeka esok? Ni semua 'bunga2' silat Anwar Ibrahim untuk hadapi keputusan perbicaraan pada 9 Jan 2012 .

Tak pernah2 dengar group SIGMA ni , suddenly ja timbul entah dari mana. Konon2 introduction untuk appearance pada 9 January 2012 la khenn?? Prfttt akal Anwar Ibrahim mudah dibaca !!! Predictable!

0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu