Friday, December 9, 2011

Gerombolan Penyokong PR melompat bila Khalifah Lim Guan Eng dapat Hadiah !

Gerombolan penyokong2 Pakatan Rakyat, baik dari chauvanis2 DAP, lobai2 serban ketat PAS dan  dot dot dot PKR apabila Ketua Menteri Pulau Pinang dihadiahkan kek replika 'tahi' di pejabat nya di KOMTAR tengah hari tadi ...



Tapi lupakah puak2 ini bila seorang sasterawan negara (allahyarham) telah 'menghadiahkan' sebuah novel yang bertajuk 'SHIT'  kepada mantan Perdana Menteri Tun Dr. Mahathir . Walau pun disindir di dalam novel itu , Tun tidak melatah untuk menyekat penjualan novel itu . Malah novel itu terjual sehinggal 130,000 ribu naskah !



Keh keh keh ... 'cool' lah sikit jangan melatah , yang diberi tu kek replika tahi, kat Japan tu ada 'ice-cream' seakan-akan tahi yang jadi hot menu! Selamba je diaorang ngap ! Kalau Guan Eng jilat sikit  kek replika tahi tu sambil snap 2-3 keping gambar, aku  berani lari bogel keliling toilet rumah..


Anyway nama restoran yang jual ice-cream seakan2 tahi kat Japan ni ialah Modern Toilet... 

1 comments:

Mamak UMNO memang suka main taik

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu