Saturday, December 31, 2011

Anwar,Azmin & Zuraidah mula dibenci oleh penyokong PKR sendiri?

Penyokong PKR kini sebenarnya sedang berada dalam dilema. Mereka sedar ada elemen2 negatif di dalam PKR yang perlu di hapuskan untuk memastikan kemenangan mutlak pada PRU 13. Mereka sedar PKR kini sebenarnya dimanipulasi oleh 2 orang kuat Anwar , iaitu Azmin dan Zuraidah. Terbaru dari laman web Malaysia Today, petikan berikut amat menarik untuk di perhalusi.


"Parti Keadilan Rakyat is becoming more Umno-like than Umno itself these days and Al Sheikh Al Juburi’s Faithful Assistant & Clique are responsible for it."

klik sini untuk berita penuh.

Dari tulisan link di atas, agak jelas penguasaan Azmin dan Zuraidah dalam PKR tidak disenangi oleh penulis jemputan laman web pro-pembangkang ini. Komen2 yang diberikan oleh pembaca juga agak 'pedas' terhadap senario yang berlaku sekarang.

Azmin dan Zuraidah dilihat 'mencantas' sesiapa saja yang kelihatan berpotensi untuk mendapat pengaruh di kalangan ahli2 dalam PKR , seterusnya mengancam hala tuju politik mereka. Zaid Ibrahim adalah contoh paling jelas, tindakan beliau bertanding dengan Azmin adalah kesilapan besar hingga terpaksa membuatkan beliau menamatkan karier politiknya dalam PKR.

No comments:

Post a Comment