Thursday, November 3, 2011

Marina Mahathir sokong Seksualiti Merdeka sejak 2009

Tahukah anda anak perempuan mantan Perdana Menteri Tun Mahathir menyokong Seksualiti Merdeka? pernyataan dibawah ini diperoleh dalam timeline twitter beliau

"Btw Ambiga isn't leading SM, only opening it. I opened it a few years ago. No trouble then." - Marina Mahathir "

Marina mengatakan beliau pernah merasmikan Seksualiti Merdeka beberapa tahun lepas (2009) , hal ini pernah ditulis oleh blogger pro pakatan rakyat pada masa itu http://wargamarhaen.blogspot.com/2010/12/marina-mahathir-antara-penyokong-kuat.htmlOrang2 UMNO kuat dihentam oleh blog2 pro pakatan kerana anak bekas pemimpin besar UMNO menyokong sesuatu yang bertentangan dengan fitrah manusia. namun blogger pakatan ini pada satu ketika berbangga apabila Marina menyertai pehimpunan Bersih 2.0 .

Terus terang aku katakan, memang ada di kalangan rakan2 adalah dari golongan gay, aku tak memandang mereka jijik tetapi aku tak pula katakan apa yang mereka lakukan adalah halal. Secara peribadi aku melayan golongan2 sebegini seperti orang lain juga cuma sesekali cuba menyelitkan nasihat. Memang kita akui naluri manusia adalah kompleks dan sukar ditafsirkan. Malah ada golongan gay yang patuh dengan agama yang beliau anuti tetapi terpesong dalam seksualiti.

Yang menjadi isu sekarang ialah adakah perlu pesta2 sebegini di anjurkan? Pesta2 yang menggalakkan lagi aktiviti2 gay dalam masyarakat? Sekarang ini pun telah banyak club2 gay di Kuala Lumpur, malah ramai yang tanpa berselindung mengaku mereka adalah gay.

Kalau PAS boleh menyertai perhimpunan besar-besaran  perhimpunan Bersih 2.0 (yang diterajui oleh penyokong Seksualiti Merdeka) yang kononnya untuk mendapatkan keadilan dalam proses pilihanraya , kenapa untuk perkara2 yang jelas bertentangan dengan akidah Islam mereka hanya seperti melepaskan batuk di tangga? Contoh mudah lihat saja pendirian mereka di program Himpun , adakah mereka masih LESU untuk himpunan membantah Seksualiti Merdeka esok di Masjid Negara ??

PRU 13 KITA TOLAK GOLONGAN HIPOKRIT , TOLAK GOLONGAN MUNAFIQ !!!

2 comments:

  1. Marina Mahathir ni perempuan bengong. Malah dia sebenarnya tiada kaitan langsung dengan UMNO. Sebab itulah blogger UMNO tak layan hentaman blogger PR pasal benda ni.

    Dia ni pelik banyak. Salah satunya kempen nak menghindari HIV-Aids dengan mengedarkan kondom dan mengadakan seks selamat. Alamak tuan... ini pemikiran betul-betul kuno. Seksualiti Merdeka lagilah mengarut. Marina ni main masuk aje mana2 ngo yang dia rasa boleh ngam dengan cara dia.

    ReplyDelete
  2. hak tuiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete