Friday, November 25, 2011

"Twitter" : Hasrat DAP menjadi PM?


Berikut adalah 'capture' twitter Anthony Loke dari DAP Rasah. Apa yang dia tulis tu ialah tiada pendirian rasmi dalam Pakatan Rakyat , Perdana Menteri mesti lah terdiri dari orang Melayu sekiranya PR mengambilalih kerajaan. Jelas sekali terdapat percanggahan kenyataan yang dibuat oleh Anthony Loke dan AMK PKR.

Oleh itu orang2 Melayu yang teringin merasa berada di bawah pentadbiran orang bukan Melayu sila lah undi PR. Sedangkan belum dapat kuasa penuh pun dia punya 'ex' bukan main lagi..(Refer Penang dan Perak semasa DAP pegang kuasa), ini kan pula kalau dah pegang kuasa,dpt jadi PM pulak tu!! Maka kemungkinan banyak lagi iklan2 jawatan kosong dalam surat khabar yg mahu spesifikasi2 'tertentu' utk permohonan.

Budak2 'urban' asuhan lobai2 sorban ketat pulak dgn standard pemikiran mereka yang separuh masak dgn ayat cliche akan berkata 'kami x kisah perdana menteri bukan melayu, asalkan islam kami ok ja' . Prfttt..depa tak tau , pendirian umum Pakatan Rakyat pun tak pernah sebut Perdana Menteri mesti lah beragama Islam . Haizzz...tak serik2 lagi!!! Kasi longgar sikit la sarban yang dipakai tu kasi oksigen masuk sikit dalam otak!

1 comment:

  1. sapa nak fuckatan memrintah!!!nak jadi singapore!!!PAP DAN DAP ADALAH SAMA

    ReplyDelete