Monday, October 17, 2011

Panasss!!! Orang Kuat PKR Batu dan Ampang membelot kerana diliwat??!! Betul ke?

1. Dari sumber dalaman PKR Batu dan Ampang yang rapat dengan kepimpinan parti dan boleh dipercayai, difahamkan PKR telah ada senarai calon PKR untuk PRU 13 serta dokumen strategi pilihanraya yang tertera perkataan IRI . Betul ke?

2. Mereka bercadang untuk menjual maklumat ini pada harga RM10 juta. Betul ke?

3. Perbuatan belot ini dilakukan mungkin disebabkan ketidakpuasan hati terhadap tindakan seorang pemimpin PR yang saya labelkan sbg "El-Jub" menjadikan orang penting PKR dari Ampang ini termasuk dalam list mangsa kerakusan seks songsangnya ... orang penting PKR dari Ampang ini mendakwa dia telah di LIWAT ?? Betul ke?

4. Turut dimaklumkan mereka telah berusaha untuk menemui PM menerusi salah sorang PA PM. Pertemuan dengan PA PM itu telah berlaku beberapa hari sebelum Hari Raya Aidilfitri di sebuah karaoke di The Curve. Khabarnya PM tidak mahu terlibat. Betul ke?

5. Samada hal yang diceritakan di atas benar atau tidak ... ia tidak membawa apa2 kerugian pada kem UMNO dan Barisan Nasional . Ia mungkin satu perangkap dan mungkin juga satu situasi yang benar2 berlaku . Reaksi PM yang tidak mahu melayan hal2 sebegini dengan mengambil kira situasi2 yang benar2 menekan Pakatan Rakyat sekarang adalah amat bijak sekali.

6. Malangnya, pada kem PR terutamanya PKR ... umpan anda tak mengena, kalau ini hanyalah satu strategi politik kotor anda , tetapi sekiranya hal ini benar2 berlaku , cepat2 lah anda semua mencari pembelot2 di kalangan anda ... siapa tahu? akan ada lagi yg versi2 Jamaluddin Mat Razi, Osman Jailu, Gobalakrishnan, Zulkifli Nordin & Zahrain ?

P/S :- Keh keh keh, cerita ni betul atau tak ... yang penting UMNO + BN tak rugi ....

No comments:

Post a Comment