Sunday, September 18, 2011

Dato' Eskay memakai baju cerah atau gelap dalam video ??!!

1. Mula2 bila baca analisis pecacai PR tentang keraguan mereka tentang video terbaru Anwar naik lift dengan Eskay agak suspen la juga . Terpikir apa pulak diaorang nak kornar kali ni .

2. Bila aku belek2 balik analisis diaorang tu rupa-rupanya hanya analisis jahil akibat kurang kefahaman dalam video dan pencahayaan . Keh keh keh , sama macam analisis rambut Anwar yang pendek itteww.. kejap panjang kejap pendek dalam video.


3. Terbaru , juak2 PR kata warna baju Eskay lain masak naik lift, lain pulak dalam video...keh keh keh , itu lah masalah kalau otak dah kurang cerdik, memang patut pun sokong pemimpin "ANU gerah" . Cuba tengok perbandingan gambar di bawah. Lepas tu fikir sendiri kenapa tiba2 baju cerah boleh jadi gelap bila ada di kawasan bilik air.



4. Semua ni kesan2 pencahayaan , ada situasi guna mode 'night vision' tapi dalam keadaan terang, situasi 'night vision' di kawasan yang intensity cahaya yang berbeza memberi kesan yg berbeza pada out kamera 'night vision'


5. Anyway, pastinya Eskay ada gambar yang berwarna untuk membuktikan hal ini , kalau hal ini dapat dibuktikan apa pula 'spin' juak2 pakatan ? Adakah sejarah teori tisu terbang dari blogger MiloSuam akan berulang?? keh keh keh..

6. Ohh ya.. cuba tengok contoh video di bawah ini untuk rujukan kita bersama-sama dalam menentang kemungkaran.










0 comments:

Post a Comment

Link Blogger Penang / Kedah / Perlis

Link Blogger Pahang / Kelantan / Terengganu