Friday, July 15, 2011

Queen Elizabeth II 'perli' Najib ???

1. Hari ini bila membaca 'tweet' pemimpin pembangkang, mereka seolah-olah amat gembira dgn warna pakaian yang dipakai oleh Queen Elizabeth II semasa bertemu dengan PM Malaysia , DS Najib dan isteri.

2. Juak2 pakatan , blog2 pro pakatan heboh bercerita tentang hal ini . Maklum la Queen of England pakai baju kuning semasa bertemu DS Najib, kononnya mahu menyampaikan mesej jelas sokongan beliau terhadap perhimpunan 'Bersih' di Malaysia. Kononnya bunga yang berwarna kuning dalam bilik pertemuan juga merupakan satu lagi bukti sokongan. Keh Keh Keh ...3. Tetapi juak2 pakatan rakyat dah lupa , Queen Elizabeth II juga pernah memakai baju bewarna kuning semasa upacara perkahwinan William dan Kate Middleton dulu . 

William and Kate Middleton wedding

Visit to NASA

People to People Ambassador Program

Melawat Masjid di UAE

Royal Ascott 2009

Royal Ascott 2011

Meeting with Scotland minister

With Cameron for Philip birthday celebration


4. Kesimpulannya warna yang dipilih ada lah warna kegemaran beliau , dan mengenakannya pada majlis2 yang dianggap penting . Oleh itu kita pun boleh juga membuat andaian bahawa Queen Elizabeth II mengenakan warna kuning kerana menganggap pertemuan dengan DS Najib adalah penting dan istimewa. Puak2 Bershitt , syok sendiri ... keh keh keh keh , akal mudah dibaca.

No comments:

Post a Comment