Friday, July 15, 2011

Kumpulan Bersih buat hal di London?

1. Dari portal malaysiakini, seterusnya diceduk ke my yahoo news mengatakan sekumpulan pengkhianat negara berbaju kuning mengadakan tunjuk perasaan secara aman di luar Mansion House, London.2. Dato' Najib dikatakan tak melatah dengan kehadiran balaci2 kuning ini malah memberi lambaian mesra.

3. Adapun, salah seorang balaci kuning yang ada dalam tunjuk perasaan itu ialah Ginie Lim, (antara pemimpin2 PKR)

4. Tindakan sebegini sebenarnya merupakan kaedah utk menarik perhatian antarabangsa, pemastautin luar negara yg menyokong pakatan rakyat akan diwar war tentang apa yang perlu dilakukan utk menjatuhkan imej kepimpinan negara.

5. Mereka ini kemudiannya akan memujuk kawan2 mereka dari penduduk setempat utk membuat bantahan bersama sama seolah olah kumpulan ini mendapat sokongan walaupun dari penduduk tempatan.6. Berbalik kepada cerita Ginie Lim, timbul persoalan adakah mmg terdapat balaci PKR atau pembangkang dari Malaysia yg diupah utk mengekori trip PM ke luar negara seterusnya menghasut penduduk Malaysia di sana utk menentang kerajaan?


7. Saya percaya sekiranya perdana menteri mahu mengadakan pertemuan dgn penduduk2 malaysia di London, jumlah yang hadir utk bertemu perdana menteri pasti berkali ganda mengatasi jumlah kumpulan ulat2 kuning ini
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment